Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ/©Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:45 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:36 - 17.05.2024

Την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άστον Βίλα, γνωστοποίησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ραντεβού με την ιστορία έχει το βράδυ της Πέμπτης (2/5) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League. O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα του, από την οποία απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Ντόη και Μασούρας.

Κάτω από τα γκολποστ θα βρίσκεται ο Κωνσταντής Τζολάκης, ο οποίος θα έχει μπροστά του το δίδυμο Παναγιώτης Ρέτσος - Νταβίντ Κάρμο. Στο αριστερό άκρο θα παίξει ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ενώ στο δεξί θα βρίσκεται ο Ροντινέι.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, αυτή θα απαρτίζεται από τους Σαντιάγκο Έσε, Βιθέντε Ιμπόρα και Τσικίνιο. Μπροστά τους στη γραμμή κρούσης θα παίξουν οι Κώστας Φορτούνης και Ντανιέλ Ποντένσε, πίσω από τον προωθημένο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά οι ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Αντρέ Όρτα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Ζοάο Καρβάλιο, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς, Πρεκατές.