H ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

H ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:23 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 21.04.2024

Την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ έκανε γνωστή ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

O Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του, μετά τον θρίαμβο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για το Europa Conference League. Αντίπαλος του ο ΠΑΟΚ, τον οποίο και υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα του, από την οποία απουσιάζουν οι Ροντινέι, Νταβίντ Κάρμο και Φορτούνης που έμειναν εκτός αποστολής. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κωνσταντής Τζολάκης, έχοντας μπροστά του τους Παναγιώτη Ρέτσο και Νέλσον Άμπι, στο δίδυμο των στόπερ.

Ατζούν: «Ο Μαρινάκης μου είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο σε γήπεδο»
CONFERENCE LEAGUE

13:07 - 21.04.2024

Ατζούν: «Ο Μαρινάκης μου είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο σε γήπεδο»

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τη Φενέρμπαχτσε αλλά και για τον διάλογο που είχε με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια της ρεβάνς μεταξύ της τουρκικής ομάδας και των Πειραιωτών στο «Σαρατσόγλου».

Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ομάρ Ρίτσαρντς, ενώ απέναντι του θα βρίσκεται ο Κίνι. Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, η τριάδα επιστρέφει και αυτή θα απαρτίζεται από τους Τσικίνιο, Βιθέντε Ιμπόρα και Αντρέ Όρτα. Τέλος μετά από καιρό θα αγωνιστεί ως σέντερ φορ ο Φραν Ναβάρο, έχοντας πίσω του τους Ποντενσε και Ζέλσον Μαρτίνς.

Είναι εμφανές ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε να αφήσει εκτός τους ταλαιπωρημένους παίκτες από το ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ του.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κίνι, Ρέτσος, Άμπι, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Όρτα, Μαρτίνς, Ποντένσε, Ναβάρο.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό θα βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Βέζο, Μασούρας, Καρβάλιο, Γιόβετιτς και Έσε