Η Λαμία τον κρατάει στην... τσίτα

Κώστας Φορτούνης & Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Η Λαμία τον κρατάει στην... τσίτα

Διονύσης Βερβελές 12:22 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 13.05.2024

Ο Μεντιλίμπαρ θέλησε να τονίσει στους ποδοσφαιριστές του την επικινδυνότητα του αγώνα…

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι από το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμία, εκεί όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει τη Λαμία για τη συνέχεια των play offs του πρωταθλήματος. Ματς για το οποίο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.

Αυτό το έκανε γιατί ξέρει και ο ίδιος ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες οι οποίοι παρά το γεγονός πως έκατσαν και στη διακοπή, χρειάζονται μία διαχείριση από τη στιγμή που ακολουθούν αρκετά και σημαντικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από την άλλη, όμως, σε καμία περίπτωση δεν υποτιμά ο Βάσκος τεχνικός τη Λαμία. Μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους τόνισε πως δεν πρέπει να αντιμετωπίσουν το ματς αυτό ως ένα εύκολο παιχνίδι για τη διαδικασία των play offs. Μάλιστα αυτό το οποίο τόνισε στους παίκτες του ο Μεντιλίμπαρ ήταν η ήττα που γνώρισαν πριν λίγο καιρό στη Λαμία, στην αρχή του 2024. Μια ήττα που τους πήγε πίσω… Σε ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός ναι μεν ήταν με άλλον προπονητή, όμως η εμφάνισή του ήταν αρκετά κακή, ως… αποκαρδιωτική.

Είδε και ανέλυσε το βίντεο

Ο Μεντιλίμπαρ φυσικά και είδε το βίντεο από την ήττα στη Λαμία στο δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ανέλυσε αρκετά το παιχνίδι εκείνο. Μίλησε και στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντάς τους πως θέλει να παίξουν μέσα στη Λαμία.

Παράλληλα όμως είδε και έδειξε και το βίντεο από τον αγώνα της Λαμίας πρόσφατα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα της Φθιώτιδας έχασε με ανατροπή του σκορ, όμως στο πρώτο 20λεπτο ήταν αρκετά καλή και θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα από ένα γκολ που έβαλε. Αυτό θέλει να αποφύγει ο Μεντιλίμπαρ, κάποια ενδεχόμενη χαλάρωση των παικτών του στην εκτός έδρας αναμέτρηση και μετά να είναι πάλι σε σημείο ο Ολυμπιακός να κυνηγάει το σκορ ώστε να το ανατρέψει και να βρεθεί σε θέση να διεκδικήσει τη νίκη. Έγινε μία με τον Αστέρα Τρίπολης, δεύτερη με τον Παναιτωλικό, να μην… τριτώσει.