Η παρακάμερα από την μεγάλη πρόκριση της Κ19 του Ολυμπιακού (vid)

Η παρακάμερα από την μεγάλη πρόκριση της Κ19 του Ολυμπιακού (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:05 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 01.03.2024

Δείτε την παρακάμερα από την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού Κ19 κόντρα στην αντίστοιχη της Λανς, για τα προημιτελικά του UEFA Youth League.

Οι νέοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Youth League. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Λανς, αλλά στο δεύτερο μέρος έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν σε 2-2, αρχικά με τον Κωστούλα και στη συνέχεια με τον Πνευμονίδη.

Ο αγώνας πήγε στη διαδικασία των πέναλτι και εκεί οι παίκτες του Συλαϊδόπουλου φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και επικράτησαν με 4-2, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στους «8» του Youth League. Το τελευταίο πέναλτι το έβαλε ο Κώστας Τανούλης, ο οποίος είναι ο αδερφός του Γιώργου, μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού.

Πλέον οι Πειραιώτες θα συναντήσουν την Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε με 3-2 της Φέγενορντ. Τα γκολ για τους Βαυαρούς τα έβαλαν οι Βίμερ, Φερνάντεθ και Ντεμιρκάν. Ο αγώνας θα είναι και πάλι μονός και θα διεξαχθεί είτε στις 12 Μαρτίου είτε στις 13 Μαρτίου στο Μόναχο.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έβγαλε στη φόρα την παρακάμερα του αγώνα, όπου αναδεικνύεται η ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η ομιλία του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, αλλά και το πάρτι που έστησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια, μετά την ιστορική πρόκριση.

Δείτε την παρακάμερα από την μεγάλη πρόκριση της Κ19 του Ολυμπιακού: