Συλαϊδόπουλος: «Να χαρακτηριστούμε ως η κορυφαία Κ19 στην ιστορία του Ολυμπιακού - Αυτό είπαμε στα αποδυτήρια»

Παίκτες Ολυμπιακού

i

© Intime

Συλαϊδόπουλος: «Να χαρακτηριστούμε ως η κορυφαία Κ19 στην ιστορία του Ολυμπιακού - Αυτό είπαμε στα αποδυτήρια»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:12 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 29.02.2024

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε για την σπουδαία πρόκριση της Κ19 του Ολυμπιακού, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια πριν τη σέντρα.

Οι νέοι του Ολυμπιακού μετά την Ίντερ απέκλεισαν και τη Λανς και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά τα γκολ των Κωστούλα και Πνευμονίδη έφεραν το ματς στα ίσα και το οδήγησαν στη... ρωσική ρουλέτα.

Εκεί οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πιο εύστοχοι από αυτούς της Λανς, νίκησαν με 4-2 και πήραν το εισιτήριο για τους «8» του Youth League.

Σε δηλώσεις του μετά την σπουδαία πρόκριση, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, που είναι και μέλος του staff της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, αποκάλυψε τα λόγια που ειπώθηκαν στα αποδυτήρια πριν τη σέντρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πρώτο στοιχείο που χρειάζεται είναι η πίστη. Το είχαν ξανακάνει τα παιδιά. Το να βγάλουν χαρακτήρα. Η τελευταία κουβέντα πριν βγούμε από τα αποδυτήρια ήταν πώς θα ήθελα να χαρακτηριστούμε η κορυφαία Κ19 στην ιστορία του συλλόγου και γιατί όχι στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Θεωρώ πώς είναι μία νίκη που δεν αφορά μόνο στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός αντιπροσωπεύει το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Για τη συμβολή του κόσμου: «Ήμασταν σίγουροι πώς εάν βγάζαμε το πάθος και αυτήν την ένταση ο κόσμος θα μας έσπρωχνε. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της ανατροπής οφείλεται στον κόσμο. Ο κόσμος είναι η καρδιά ενός συλλόγου και αυτή η καρδιά χτυπούσε πολύ δυνατά στο ματς με τη Λανς».