Η UEFA αποθέωσε τον «καυτό» Ελ Κααμπί: Ο Μαροκινός μετράει 8 γκολ στα τελευταία 6 ματς!

Ελ Κααμπί

i

© Intime

Η UEFA αποθέωσε τον «καυτό» Ελ Κααμπί: Ο Μαροκινός μετράει 8 γκολ στα τελευταία 6 ματς!

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι κάτι παραπάνω από «καυτός» το τελευταίο χρονικό διάστημα κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την UEFA.

Ο Ολυμπιακός «φλέρταρε» με την γκέλα στο Αγρίνιο, ωστόσο ο «killer» Ελ Κααμπί έβαλε ξανά τη σφραγίδα του!

Στο ματς της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Ντουάρτε άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό κι έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους, το οποίο ωστόσο όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια δεν ήταν αρκετό. Στην επανάληψη, οι ερυθρόλευκοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι κι έκαναν την ανατροπή.

Αρχικά ήρθε η ισοφάριση με το αυτογκόλ του Τορεχόν ενώ λίγα λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο, ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού βρήκε ξανά δίχτυα κι έδωσε τη λύση.

Ως αποτέλεσμα, ο 30χρονος επιθετικός έφτασε τα 8 γκολ στα τελευταία 6 ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα, δείχνοντας κάτι παραπάνω από «καυτός».

Θυμίζουμε πως ο ίδιος σκόραρε μία φορά στο 4-0 επί του ΟΦΗ στο Φάληρο, ένα τέρμα πέτυχε κόντρα στη Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκης (1-0) στο πρώτο ματς, δύο φορές βρήκε δίχτυα στο εμφατικό διπλό στην Τούμπα (1-4), «πλήγωσε» ξανά τους Ούγγρους (0-1) στη ρεβάνς και μέτρησε δύο γκολ στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (2-1).

Με αφορμή όλα τα παραπάνω, η UEFA αποθέωσε τον Μαροκινό μέσα από τα social media κάνοντας αναφορά στα εντυπωσιακά πεπραγμένα του.

Συνολικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Ελ Κααμπί μετράει 20 γκολ σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, άκρως αμφίρροπη αναμένεται και η μάχη για τον πρώτο σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή Μορόν κι Ελ Κααμπί μοιράζονται την κορυφή με 13 γκολ, ενώ ακολουθεί ο Μιριτέλο με 12 και ο Λιβάι Γκαρσία με 11.