Τανούλης για το κλάμα του αδερφού του: «Είναι τρομερό το συναίσθημα, ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί να είμαστε στον ίδιο σύλλογο»

Τανούλης για το κλάμα του αδερφού του: «Είναι τρομερό το συναίσθημα, ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί να είμαστε στον ίδιο σύλλογο»

Ο Κωσταντίνος Τανούλης μίλησε για τη συγκίνηση του αδερφού του, Γιώργου μετά την εκτέλεση του πέναλτι που έκανε ο πρώτος.

Οι νέοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Youth League. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Λανς, αλλά στο δεύτερο μέρος έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν σε 2-2, αρχικά με τον Κωστούλα και στη συνέχεια με τον Πνευμονίδη.

Ο αγώνας πήγε στη διαδικασία των πέναλτι και εκεί οι παίκτες του Συλαϊδόπουλου φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και επικράτησαν με 4-2, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στους «8» του Youth League. Το τελευταίο πέναλτι το έβαλε ο Κώστας Τανούλης, ο οποίος είναι ο αδερφός του Γιώργου, μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός παίκτης των «ερυθρολεύκων» λοιπόν βρέθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης για να υποστηρίξει την προσπάθεια του αδερφού του και στο τέλος εκτυλίχθηκε μια αρκετά όμορφη στιγμή. Αμέσως μετά την εκτέλεση ο Γιώργος Τανούλης δεν άντεξε και συγκινήθηκε με την επιτυχία του αδερφού του και των νέων του Ολυμπιακού.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Κωσταντίνος Τανούλης δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα του στη μεικτή ζώνη, λέγοντας: «Είναι τρομερό το συναίσθημα.

Με τον αδερφό μου είμαστε πολύ δεμένοι και μου δίνει μεγάλη χαρά που συγκινήθηκε με τη δική μου επιτυχία. Είναι τέλειο που αγωνιζόμαστε στον ίδιο σύλλογο. Είναι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί. Το να είμαστε δηλαδή στον ίδιο σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιρικός Τανούλης.