Ο Ολυμπιακός καλημέρισε τους οπαδούς του με το γκολ του Φορτούνη (vid)

O Kώστας Φορτούνης

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός καλημέρισε τους οπαδούς του με το γκολ του Φορτούνη (vid)

Κώστας Τσιακλής 12:08 - 11.08.2023

Ο Ολυμπιακός θέλησε να καλημερίσει τους οπαδούς του κοινοποιώντας το γκολ του Κώστα Φορτούνη απέναντι στη Γκενκ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Γκενκ στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Η επίσημη σελίδα των «ερυθρόλευκων» θέλησε να πει καλημέρα στους φίλους της ομάδας, κοινοποιόντας το γκολ του Κώστα Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός έδωσε την Πέμπτη (10/08) το πρώτο του παιχνίδι για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Η πρεμιέρα για τους Πειραιώτες στέφθηκε και με νίκη αφού επικράτησαν με 1-0 της Γκενκ στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ το έβαλε ο Κώστας Φορτούνης στα 0.23' δευτερόλεπτα! Μετά από σέντρα του Ροντινέι και λάθος διώξιμο από τους αμυντικούς της Γκενκ, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με ένα δυνατό σουτ από το ύψος περίπου του πέναλτι έκανε το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Η επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού θέλησε να πει ένα ξεχωριστό καλημέρα στους οπαδούς της ομάδας και κοινοποίησε το τέρμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού με τη λεζάντα: «Δυναμώστε τα ηχεία σας και απολαύστε το νικητήριο τέρμα του Κώστα Φορτούνη κόντρα στη Γκενκ»!

Πλέον ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Βέλγιο την επόμενη εβδομάδα για να διαφυλάξει το υπέρ του αποτέλεσμα. Αν τελικά το κάνει αυτό τότε θα εξασφαλίσει τουλάχιστον την είσοδο του στους ομίλους του Conference League ενώ θα αντιμετωπίσει την Τσουκαρίτσκι, με έπαθλο μια θέση στους ομίλους του Europa League.