Καμαρά και Έσε για Νέα Φιλαδέλφεια

Έσε

i

©INTIME

Καμαρά και Έσε για Νέα Φιλαδέλφεια

Διονύσης Βερβελές 14:59 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 13.09.2023

Ξεκάθαρο το προβάδισμά τους για τη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων».

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει βάλει στο μυαλό του εδώ και ημέρες το ματς με την ΑΕΚ και πάνω σε αυτό «χτίζει». Γνωρίζει πως είναι ένα ματς που μπορεί να του δώσει πολλά. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχουν μπροστά τους, όμως, μια δύσκολη δοκιμασία κόντρα στην ΑΕΚ που μετρά μια απώλεια ήδη, με τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μαρτίνεθ σίγουρα έχει βάλει στο μυαλό του μία εντεκάδα και η λογική, λέει πως στη μεσαία του γραμμή θα παραταχθεί με τους Καμαρά και Έσε. Ο πρώτος, έχει και καλή παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ από την προηγούμενη θητεία του, έκανε πάντα καλά ματς με αυτή για αντίπαλο. Για τον Έσε, θα είναι πιθανότατα το πρώτο μεγάλο ματς στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αυτό το δίδυμο αρέσει στον Μαρτίνεθ και πάνω σε αυτό το πλαίσιο, σίγουρα ρόλο για την απόφασή του θα παίξει και ο τραυματισμός του Ιμπόρα. Ο Ισπανός δεν είναι 100% έτοιμος και λογικά ο Μαρτίνεθ δεν θα ρισκάρει μαζί του, τον θέλει να επιστρέψει και να βοηθήσει χωρίς άλλα προβλήματα.

«Κάρφωσε» την παρουσία Παπαχρήστου στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Αγραφιώτης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:02 - 12.09.2023

«Κάρφωσε» την παρουσία Παπαχρήστου στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Αγραφιώτης

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη σημερινή (12/9) Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, Δημήτρης Αγραφιώτης, μίλησε για ένα μέλος της ΕΕ που είναι καταδικασμένο για παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας, θέτοντας το ερώτημα αν είναι ηθικό.

Ένα χτύπημα τον έχει θέσει εκτός κάδρου στα τελευταία ματς, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη συνέχεια. Αν ήταν κάτι πιο σοβαρό άλλωστε, θα γινόταν κουβέντα και για την απόκτηση εξτρά μέσου, ενώ θα ήταν και αμφίβολη η παρουσία του στην ευρωπαϊκή λίστα. 

Ο Ιμπόρα από την πλευρά του, θα κάνει ότι μπορεί για να είναι διαθέσιμος, έστω και από τον πάγκο. Ο Μαρτίνεθ ωστόσο θα αποφασίσει και γι’ αυτόν, αλλά και για τους παίκτες που ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα.