Με πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός στη Λαμία…

Ο Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Με πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός στη Λαμία…

Ο Μεντιλίμπαρ «στοχεύει» στη ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε και ξεκουράζει βασικούς…

Το ματς στη Λαμία δεν είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φαίνεται να παίρνει τα… ρίσκα του σε ένα βαθμό. Ο Βάσκος τεχνικός, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 παικτών που αναχώρησαν για τη Λαμία

Αυτοί είναι οι: Καρβάλιο, Άμπι, Βέζο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Πασχαλάκης, Όρτα, Ροντινέι, Τζολάκης, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπότης, Ιμπόρα, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Ναβάρο, Μπιανκόν.

Εκτός έτσι κι αλλιώς ήταν ο τιμωρημένος Ποντένσε. Αντίκρισε κάρτα κόντρα στον Άρη και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο ο Μεντιλίμπαρ εκτός, άφησε και τους Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο και Φορτούνη! 

Μισή ομάδα εκτός πλάνων του προπονητή του Ολυμπιακού, που δείχνει παράλληλα εμπιστοσύνη στις άλλες επιλογές του. Και προφανώς, περιμένει να δει από τους παίκτες του μια σοβαρή εικόνα στη Λαμία και την ομάδα του να εξασφαλίζει τους τρεις βαθμούς της νίκης, πριν τη μάχη με τη Φενέρμπαχτσε. Από τις επιλογές του Μεντιλίμπαρ, διαπιστώνει κανείς την προσέγγιση του τεχνικού των Πειραιωτών. Θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο έτοιμους τους παίκτες του για το μεγάλο ραντεβού της Πέμπτης. 

Όσον αφορά στον Τσικίνιο που δεν πήρε κάρτα κόντρα στον Άρη για να εκτίσει κι έμεινε εκτός από τη Λαμία, η απόφαση θα ερχόταν ανάλογα με την επιστροφή του Όρτα. Από τη στιγμή που ο Πορτογάλος θα είναι διαθέσιμος, έτσι πάρθηκε η απόφαση να ξεκουραστεί. Όλοι αυτοί άλλωστε, Κάρμο, Τσικίνιο, Ορτέγκα, Φορτούνης, θα είναι βασικοί πιθανότατα το βράδυ της Πέμπτης. Ο Ποντένσε θυμίζουμε πως είναι τιμωρημένος, καθώς είχε συμπληρώσει κάρτες στο 1-6 με την Μακάμπι στη Σερβία.