Oλυμπιακός: Με Κανός και 25 παίκτες αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Σέρχι Κανός

i

©intime

Oλυμπιακός: Με Κανός και 25 παίκτες αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Διονύσης Βερβελές 20:50 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 07.05.2023

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι των αιωνίων

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι των αιωνίων ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Σε αυτή, ο Ζοσέ Ανιγκό αποφάσισε να πάρει 25 παίκτες στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας (8/5, 21:00) στο Καραϊσκάκη.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται και ο Σέρτζι Κανός που όπως είχαμε επισημάνει, πήγαινε καλύτερα τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα θέλει να παίξει τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον ΠΑΟΚ. Ο Ανιγκό τον πήρε μαζί του στην αποστολή και θα αποφασίσει ανάλογα, αν θα του δώσει χρόνο. Από εκεί και πέρα, διαθέσιμος είναι και ο Ουσεϊνού Μπα που είχε ενοχλήσεις.

Οι 25 ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή ο Ανιγκό είναι οι εξής: Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ραμόν, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Μποτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Πασχαλάκης που δεν θα προλάβει ούτε το ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική, αλλά και ο Γκάρι Ροντρίγκες που πλέον είναι «ξένο σώμα» και σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. 

Tags: