Tweet με νόημα από τον Γιάννη Αλαφούζο πριν το ντέρμπι «αιωνίων»: «Ήθος και Ψυχή, Παναθηναϊκός»

Ο Γιάννης Αλαφούζος.

i

©intime

Tweet με νόημα από τον Γιάννη Αλαφούζο πριν το ντέρμπι «αιωνίων»: «Ήθος και Ψυχή, Παναθηναϊκός»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:36 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 07.05.2023

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter λίγες ώρες πριν το ντέρμπι των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος παραμονή του ντέρμπι των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την ένατη αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League (8/5,21:00) έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. 

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έγραψε: «Ήθος και Ψυχή. Παναθηναϊκός», θέλοντας με αυτό το τρόπο να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές για το μεγάλο ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο. 

Θυμίζουμε ότι αρχικά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είχε οριστεί για το βράδυ της Κυριακής (7/5,20:00). Μετά τα κρούσματα κορωνοϊού στο «πράσινο» στρατόπεδο η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή της ένατης αγωνιστικής των play offs της Stoiximan Super League. Με απόφαση του προέδρου της Σούπερ Λιγκ, Βαγγέλη Μαρινάκη ορίστηκε εκ νέου για το βράδυ της Δευτέρας (8/5,21:00). Διαιτητής του αγώνα στο Φάληρο θα είναι ο Φέλιξ Μπριχ

Πέρα από το «αιώνιο» ντέρμπι το βράδυ της Δευτέρας θα διεξαχθούν οι αγώνες: Άρης - ΑΕΚ και Βόλος - ΠΑΟΚ. 

Στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρεται: «Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 21:00».

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ και δύο στροφές μακριά από την επιστροφή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έπειτα από 13 χρόνια οι «πράσινοι» διεκδικούν το πρωτάθλημα απέναντι στην «Ένωση». Μονάχα λίγες μέρες έμειναν για να μάθουμε ποια από τις δύο ομάδες θα κόψει πρώτη το νήμα σε αυτό το συγκλονιστικό πρωτάθλημα που παρακολουθούμε.