Παναθηναϊκός: «Ο Γερεμέγεφ δεν έχει πείσει - Τον θέλει η Χάμαρμπι»

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ / Intime

i

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ / Intime

Παναθηναϊκός: «Ο Γερεμέγεφ δεν έχει πείσει - Τον θέλει η Χάμαρμπι»

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:42 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 06.05.2023

Σουηδική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ήρθε στην Ελλάδα με την προοπτική να παίξει στον Παναθηναϊκό, όμως προς το παρόν ενισχύει τον Λεβαδειακό με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού. Στην προσπάθεια της ομάδας της Βοιωτίας να αποφύγει τον υποβιβασμό μέσω των Play Outs.

Ο Γερεμέγεφ χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής και τώρα δείχνει ψήγμα των ικανοτήτων του. Ο 29χρονος επιθετικός έχει σκοράρει ένα γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ σε 9 αναμετρήσεις.

Το πλάνο για την αξιοποίηση του Γερεμέγεφ προβλέπει ότι ο Σουηδός στράικερ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, στην οποία θα τον αξιολογήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Λεβαδειακός - Ιωνικός highlights: Οι γκολάρες των Φαντιγκά, Γερεμέγεφ και η δραματική ισοφάριση του Τσιγκρίνσκι (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:07 - 23.04.2023

Λεβαδειακός - Ιωνικός highlights: Οι γκολάρες των Φαντιγκά, Γερεμέγεφ και η δραματική ισοφάριση του Τσιγκρίνσκι (vid)

Ο Ιωνικός χάρη στο γκολ του Τσιγκρίνσκι στο 85' κατάφερε και γλίτωσε την ήττα από τον Λεβαδειακό (2-2) και παραμένει ζωντανός στην υπόθεση της παραμονής.

Βέβαια, ο Γερεμέγεφ έχει να παρουσιάσει επιτεύγματα στην καριέρα του. Το 2022 στέφθηκε πρωταθλητής Σουηδίας με τη Χάκεν και ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 22 γκολ σε 27 παιχνίδια.

Η σουηδική ιστοσελίδα «fotbolldirekt.se» δίνει μία άλλη διάσταση στο μέλλον του Γερεμέγεφ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον Παναθηναϊκό δεν έχουν πειστεί από την αξία του Γερεμέγεφ.

Το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι να παραχωρηθεί ο 29χρονος επιθετικός εκ νέου δανεικός την επόμενη σεζόν. Αυτό υποστηρίζει το σουηδικό ρεπορτάζ και προσθέτει ότι η Χάμαρμπι ψάχνεται για τον Γερεμέγεφ.

Πως αντιδρά ο ποδοσφαιριστής; Ο Γερεμέγεφ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 και θα εξετάσει τις επιλογές του όταν έχει κάτι χειροπιαστό. Πάντως, στην πατρίδα του ο Γερεμέγεφ έχει καλή φήμη και είναι λογικό η Χάμαρμπι να ενδιαφέρεται.