Ολυμπιακός: Με… πειραγμένη την ψυχολογία

Ο Φορτούνης

i

© Intime

Ολυμπιακός: Με… πειραγμένη την ψυχολογία

Διονύσης Βερβελές 10:17 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 14.03.2024

Τα δύο τελευταία άσχημα αποτελέσματα και τα… ρέστα που παίζει

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι «ερυθρόλευκοι», με… πειραγμένη την ψυχολογία από τα δύο τελευταία τους αποτελέσματα, καλούνται να κάνουν το… θαύμα. Τουλάχιστον να διεκδικήσουν τις ελπίδες τους γι’ αυτό. 

Το 1-4 από την Μακάμπι και το 1-3 από τον Παναθηναϊκό, μέσα σε λίγες μάλιστα ώρες, έφεραν τον προβληματισμό και την κακή ψυχολογία για τους «ερυθρόλευκους». Και αυτό το ταξίδι για τη Σερβία, ήταν… κάπως. 

Χωρίς όρεξη για πλάκες και αστεία, οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ βρίσκονται ήδη στην… αποστολή τους για τη ρεβάνς. Προφανώς και θα παίξουν τα ρέστα τους, θέλουν να προηγηθούν για να βάλουν ένα άγχος στους τυπικά γηπεδούχους.

Κι αυτή είναι μία παράμετρος για το ματς. Διαφορετικά θα ήταν να παίζουν στο Ισραήλ, σε μια εχθρική ατμόσφαιρα, αλλιώς θα είναι τώρα σε ένα μικρό γήπεδο, το οποίο μάλιστα γνωρίζουν και από την αναμέτρησή τους με την Μπάτσκα Τόπολα. 

Οφείλουν να διεκδικήσουν τις ελπίδες τους, είναι βασικό κιόλας να μην πάνε… τσαλακωμένοι στη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι διεθνείς θα φύγουν άλλωστε μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, δεν είναι και λίγοι. Ο Μεντιλίμπαρ θα μείνει πίσω με 20 παίκτες για να δουλέψει και η επιστροφή στη δράση, θα θέλει την ομάδα να δοκιμάζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και απέναντι στην ΑΕΚ.

Πολύ νωρίς για ανάλυση εκείνου του ματς, γι’ αυτό και ο Βάσκος προπονητής θέλει από την ομάδα του να βγάλει ένα καλό πρόσωπο στη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς. Να μείνει δηλαδή μια καλή αύρα, μια προσπάθεια… 

Η ζημιά άλλωστε σε αυτή τη σειρά, είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί πως έγινε στο Καραϊσκάκη, ειδικά με τον τρόπο που διαμορφώθηκε αυτό το 1-4. Ένα βαρύ σκορ που δεν αφήνει και πολλές ελπίδες ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης στην «TSC Arena».