«Μόνο με μεταγραφή αποχωρεί ο Σκάρπα από τη Νότιγχαμ»

Γκουστάβο Σκάρπα

i

©intime

«Μόνο με μεταγραφή αποχωρεί ο Σκάρπα από τη Νότιγχαμ»

Δημήτρης Χούπης 23:03 - 01.11.2023

Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι η Νότιγχαμ θα αφήσει τον Γκουστάβο Σκάρπα μόνο με τη μορφή κανονικής μεταγραφής και όχι δανεισμού.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα τον τελευταίο καιρό συνδέεται αρκετά με ομάδες από τη Βραζιλία. Ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών βραζιλιάνικων συλλόγων όπως η Παλμέιρας, η Σάο Πάολο, η Φλαμένγκο και η Φλουμινένσε

Παρόλα αυτά σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ζόρζε Νίκολας η Νότιγχαμ έβαλε στοπ στις φήμες. Κι αυτό γιατί στο συμβόλαιό του υπάρχει ένας ειδικός όρος. Πιο αναλυτικά οι «κόκκινοι» έχουν σκοπό να αφήσουν τον Βραζιλιάνο μόνο με τη μορφή κανονικής μεταγραφής και όχι με αυτή του δανεισμού. 

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026 και κάπως έτσι οι απαιτήσεις είναι αρκετά υψηλές, σε σημείο που όποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της δύσκολα μπορεί να τον πλησιάσει. Στον Ολυμπιακό ο Σκάρπα βρίσκεται ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και μέχρι στιγμής έχει παίξει οχτώ παιχνίδια. 

Μία από τις ομάδες που έχει συζητηθεί περισσότερο από τις άλλες είναι η Παλμέιρας. Λέγεται μάλιστα ότι την προτιμάει από τους άλλους ενδιαφερόμενους. Συγκεκριμένα σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, ο παίκτης του Ολυμπιακού προτιμάει την Παλμέιρας γιατί τη γνωρίζει ήδη, αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν. 

Καραπαπάς: «Κακομαθημένο παιδί είναι μόνο ένα! Ο Αλαφούζος μιλάει πιο πολύ και από τον Κασσελάκη!»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:56 - 31.10.2023

Καραπαπάς: «Κακομαθημένο παιδί είναι μόνο ένα! Ο Αλαφούζος μιλάει πιο πολύ και από τον Κασσελάκη!»

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τους «ερυθρόλευκους»... κακομαθημένους.

«Αποκλειστικό! Καλά νέα για την Παλμέιρας! Ο Γκουστάβο Σκάρπα θα μπορούσε να επιστρέψει στον σύλλογο στις αρχές του 2024. Η Φλαμένγκο έδειξε επίσης ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά εκείνος θέλει να επιστρέψει στον προηγούμενο σύλλογό του, ειδικά δεδομένης της ταραχώδους στιγμής που βιώνει η ομάδα του Ρίο», ανέφερε αναλυτικότερα ο δημοσιογράφος, στην ανάρτηση του στο Twitter.