Ο απίστευτος Ελ Κααμπί μετά το Κόπα Άφρικα!

Αγιουμπ Ελ Κααμπί

i

©INTIME

Ο απίστευτος Ελ Κααμπί μετά το Κόπα Άφρικα!

Είναι τρομερό αυτό που έχει καταφέρει ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού…

Αναμφισβήτητα, ένας από τους πρωταγωνιστές που έχει ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα είναι ο Ελ Κααμπί. Ο έμπειρος επιθετικός έχει πάρει μπροστά και φαίνεται πως δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Από την ημέρα που γύρισε από το Κόπα Άφρικα, όπου έλειπε για αρκετό διάστημα, είναι σε τρομερή κατάσταση και αυτό το λένε όχι μόνο οι εμφανίσεις του, αλλά και οι αριθμοί από τη στιγμή που είναι επιθετικός και αυτό το οποίο τον κάνουν να φαίνεται μέσα στο γήπεδο. είναι τα γκολ!

Έχει καταφέρει κάτι το τρομερό αυτήν τη στιγμή και έχει να κάνει με τα σερί ματς που βρίσκει δίχτυα. Εδώ και επτά συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη καταφέρνει να βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Όταν γύρισε από το Κόπα Άφρικα έπαιξε για ένα ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό, στην ήττα με 2-0 στη Λεωφόρο. Ματς το οποίο ήταν και το τελευταίο του Κάρλος Καρβαλιάλ. Στη συνέχεια με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο σκόραρε μία φορά στη νίκη με τον ΟΦΗ με 4-0 και από τότε δεν έχει σταματήσει!

Στο πρωτάθλημα έβαλε δύο γκολ στην «Τούμπα» με τον ΠΑΟΚ και τη νίκη με 1-4, επίσης δύο φορές σκόραρε με τον Αστέρας Τρίπολη στο 2-1 στο «Καραϊσκάκη», μία με τον Παναιτωλικό στο νικηφόρο 1-2 στο Αγρίνιο, δύο τώρα με το Βόλο στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 3-0 στο Καραϊσκάκη, ενώ ήταν αυτός ο οποίος έκρινε τα ματς εντός και εκτός έδρας με τη Φερεντσβάρος για το Conference League τα οποία τελείωσαν με το ίδιο σκορ, 1-0.

Επτά σερί ματς σκοράρει ο Μαροκινός και δίνει συνεχώς νίκες στον Ολυμπιακό!

12 γκολ σε 25 ματς, 10 γκολ σε έναν μήνα!

Ένα εξίσου τρομερό στατιστικό στοιχείο που έχει καταφέρει ο Ελ Κααμπί με τον Ολυμπιακό, είναι το γεγονός πως το δεύτερο μισό της φετινής του σεζόν είναι ασύλληπτο! Μέχρι πριν το Κόπα Άφρικα ο Ελ Κααμπί είχε αγωνιστεί σε 25 ματς με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις και είχε σκοράρει 12 φορές. Πλέον όμως μετά το Κόπα Άφρικα σε 8 αναμετρήσεις που έχει λάβει μέρος σε πρωτάθλημα και Conference League έχει σκοράρει σχεδόν τις ίδιες φορές μέχρι πριν τη διοργάνωση που έπαιξε με την Εθνική του ομάδα! Μέχρι τώρα 10 φορές έχει βρει δίχτυα ο Ελ Κααμπί από τις 4 Φεβρουαρίου όποτε και είχε παίξει για πρώτη φορά μετά το Κόπα Άφρικα.

Συμπλήρωσε έναν μήνα ο Ελ Κααμπί από την ημέρα που αγωνίστηκε και πάλι με τον Ολυμπιακό και μέσα σε αυτό το διάστημα έχει παίξει 8 ματς και έχει σημειώσει 10 γκολ!