Ο Ελ Κααμπί έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού παρά την ήττα από τη Μακάμπι

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

Αγιούμπ Ελ Κααμπί/©Intime

Ο Ελ Κααμπί έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού παρά την ήττα από τη Μακάμπι

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε μία βραδιά που οι «ερυθρόλευκοι» έζησαν έναν... εφιάλτη.

Ένα εφιαλτικό βράδυ έζησε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνώρισε «βαριά» ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (07/03, 1-4) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στη φάση των «16» του Europa Conference League.

Το μοναδικό γκολ των Πειραιωτών σημείωσε ο... συνήθης ύποπτος Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός βρήκε δίχτυα με όμορφη κεφαλιά για το 1-2(13'). Το γκολ αυτό είναι ξεχωριστής σημασίας για τον ίδιο παρά το γεγονός ότι δεν συνδυάστηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Ο 30χρονος επιθετικός έγραψε ιστορία το βράδυ της 7ης Μαρτίου του 2023 κι αυτό διότι έφθασε τα 8 ευρωπαϊκά γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού μέσα σε μία σεζόν. Ο Ελ Κααμπί ξεπέρασε τα επτά τέρματα που είχε σημειώσει ο συμπατριώτης του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί τη σεζόν 2019-20. Παράλληλα, πρόκειται για την καλύτερη επίδοση που έχει καταγραφεί ποτέ από ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών.

Έμπρακτη στήριξη Ολυμπιακού σε Μεντιλίμπαρ: Συμφωνία για νέο συμβόλαιο έως το 2025
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:50 - 08.03.2024

Έμπρακτη στήριξη Ολυμπιακού σε Μεντιλίμπαρ: Συμφωνία για νέο συμβόλαιο έως το 2025

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συναντήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι κι έδωσαν τα χέρια για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Να σημειώσουμε πως περισσότερα τέρματα - σε μία σεζόν - με φανέλα ελληνικής ομάδας έχουν πετύχει ο Αντώνης Αντωνιάδης (10 με τον Παναθηναϊκό το 1970-71) κι ο Ρόμπερτ Μακ (9 με τον ΠΑΟΚ το 2015-16).