Έμπρακτη στήριξη Ολυμπιακού σε Μεντιλίμπαρ: Συμφωνία για νέο συμβόλαιο έως το 2025

Μεντιλίμπαρ - Μαρινάκης

i

Μεντιλίμπαρ - Μαρινάκης/©Intime

Έμπρακτη στήριξη Ολυμπιακού σε Μεντιλίμπαρ: Συμφωνία για νέο συμβόλαιο έως το 2025

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:50 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 08.03.2024

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συναντήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι κι έδωσαν τα χέρια για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Σε μία κίνηση - ματ προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (7/3) ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι συναντήθηκε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους έως το καλοκαίρι του 2025.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να γνώρισε βαριά ήττα από τους Ισραηλινούς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κι η πρόκριση στη φάση των «8» του Europa Conference League να είναι αρκετά δύσκολη, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τον Βάσκο προπονητή. Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών φρόντισε για το κόλπο-γκρόσο της επόμενης σεζόν, για την σεζόν «ορόσημο» 2024-25, όπου οι «ερυθρόλευκοι» συμπληρώνουν εκατό χρόνια ζωής.

Έτσι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που βρίσκεται ένα μήνα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού πήρε… δώρο γενεθλίων από τον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού μία βδομάδα νωρίτερα. Ο Βάσκος κόουτς κλείνει στις 14 Μαρτίου, όταν κι έχει οριστεί το δεύτερο ματς των «ερυθρόλευκων» με τη Μακάμπι, τα 64 χρόνια ζωής.