Ενθουσιασμός για κόσμο και Ποντένσε!

Ενθουσιασμός για κόσμο και Ποντένσε!

Διονύσης Βερβελές 22:20 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 06.09.2023

Η επιστροφή του Πορτογάλου άσου, «απογειώνει» ψυχολογία και διαρκείας!

Η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε, όπως ήταν αναμενόμενο, εκτόξευσε την ψυχολογία των οπαδών του Ολυμπιακού. Και τα εισιτήρια διαρκείας ανέβηκαν, αλλά έτσι κι αλλιώς πήγαιναν εξαιρετικά. Να θυμίσουμε πως όταν τέθηκαν σε κυκλοφορία, δεν είχε αναλάβει ούτε ο Κορδόν, ούτε ο Μαρτίνεθ. Μία ομάδα που δεν είχε τυπικά προπονητή, αλλά με τον κόσμο να δείχνει τη στήριξη από την πρώτη ημέρα. 

Η απόκτηση του Ποντένσε από την Γουλβς, δίνει το «κλικ» που ήθελε ο κόσμος. Ακόμη και οι… γκρινιάρηδες με τα περί απώλειας Ντεσπότοφ ή της επιλογής του Γιόβετιτς, «εξαφανίστηκαν». Δεν την περίμεναν πολλοί αυτή την κίνηση, αυτή την επιστροφή. Και το ζήτημα εδώ, είναι ότι έρχεται πίσω ένας παίκτης που δεν είναι στα… 35 του. Έρχεται πριν κλείσει τα 28 του χρόνια και με μεγάλη όρεξη για μπάλα, να μπει, να βοηθήσει, να κάνει τον Ολυμπιακό ακόμη πιο δυνατό. 

Δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 20 χιλ. τα εισιτήρια διαρκείας

Το πρώτο ραντεβού του κόσμου του Ολυμπιακού με τον Ποντένσε, θα είναι σε δύο εβδομάδες. Στις 21 του Σεπτέμβρη, οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν την Φράιμπουργκ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κι εκεί, θα έχουν την ευκαιρία οι οπαδοί να αποθεώσουν τον Ποντένσε, είτε είναι στο αρχικό σχήμα είτε μπει ως αλλαγή. 

Προηγείται βλέπετε το ματς με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 17 Σεπτέμβρη, όπου θα αποφασίσει ο Μαρτίνεθ αν και κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει στον Πορτογάλο. Πάντως και οι εξετάσεις, δείχνουν ότι είναι καλά. Μπορεί να μην έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα της Γουλβς το τελευταίο διάστημα, αλλά έχει δουλέψει και δεν θα αργήσει να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνεθ που περιμένει πολλά και από την ποιότητά του, αλλά και από την ταχύτητά του. 

Ποντένσε: «Ο πρόεδρος έδωσε τα πάντα για εμένα, είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:24 - 06.09.2023

Ποντένσε: «Ο πρόεδρος έδωσε τα πάντα για εμένα, είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού, δείχνοντας τη χαρά του που επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους», ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε τα πάντα για να τον φέρει πίσω στον Πειραιά.

Κατά τα άλλα, όπως φαίνεται, δεν θα αργήσει ο αριθμός των διαρκείας να φτάσει στα 20.000 με το ρυθμό που φεύγουν τις τελευταίες ώρες, είτε ηλεκτρονικά είτε από τα εκδοτήρια…