Ο Κουτσίδης στην Ελβετία μέσω της Πόλης

Ο Κουτσίδης στην Ελβετία μέσω της Πόλης

Διονύσης Βερβελές 19:01 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 17.04.2024

Το πλάνο που έχει ο Ολυμπιακός με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

Το πέναλτι που έκανε ο Παναγιώτης Ρέτσος στο ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε δεν ήταν το μόνο πρόβλημα για εκείνο το παιχνίδι, αλλά δημιουργήθηκε και άλλο ένα για το δεύτερο ματς στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός αντίκρισε και την κίτρινη κάρτα και εξαιτίας αυτής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αυριανή «μάχη» των Πειραιωτών. Το θέμα είναι ότι στο κέντρο της άμυνας τα πράγματα έγιναν έτσι τον Ιανουάριο για την ομάδα του Πειραιά, που έμεινε με μόλις τρεις δηλωμένους ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση.

Αυτοί είναι οι Κάρμο, Ρέτσος, Ντόι. Οι μέχρι πρότινος δηλωμένοι Φρέιρε, Πορόζο αποτελούν παρελθόν από τον Ολυμπιακό οπότε και οι επιλογές έχουν λιγοστέψει. Ο Ντόι θα είναι αυτός ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι δίπλα στον Κάρμο στο κέντρο της άμυνας των «ερυθρόλευκων», όμως, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει και μία ακόμη επιλογή στην αποστολή του.

Αυτή θα είναι του Ισίδωρου Κουτσίδη, ο οποίος επιλέχθηκε να ταξιδέψει με τους Πειραιώτες στην Τουρκία. Κι αυτό, προκειμένου να υπάρχει ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός σε περίπτωση που χρειαστεί στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας. Ταξίδι με τον Ολυμπιακό στην Τουρκία και για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της πρώτης ομάδας.

Θα είναι και στην Ελβετία!

Η συμμετοχή του Κουτσίδη στην αποστολή του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, δημιουργεί θέμα όμως με τη συμμετοχή του στους Νέους και συγκεκριμένα στο Final Four του Youth League στη Νιόν.

Ο Κουτσίδης ναι μεν είναι από τα βασικά στελέχη της δεύτερης ομάδας των «ερυθρόλευκων» στη Super League 2, αλλά επίσης είναι βασικός και στους αγώνες των Νέων στην Ευρώπη.

Οι Κ19 παίζουν με τη Ναντ την Παρασκευή στον ημιτελικό της τελικής φάσης της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Λίγες ώρες μετά από το ματς της πρώτης ομάδας με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, εκεί δηλαδή όπου θα βρίσκεται και ο Κουτσίδης.

Από την άλλη όμως θα δώσει το «παρών» και στην Ελβετία! Πως θα γίνει αυτό; Ο Κουτσίδης μετά από τον αγώνα στην Τουρκία θα φύγει απευθείας για τη Νιόν. Εκεί θα βρει την υπόλοιπη ομάδα των Νέων και θα ενσωματωθεί στην αποστολή. Και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη θα είναι αυτοί οι οποίοι θα αποφασίσουν αν θα χρησιμοποιήσουν τον Κουτσίδη ή θα τον κρατήσουν απλά στον πάγκο ως μία επιπλέον επιλογή για τον αγώνα με τους Γάλλους της Ναντ.