Ο Παγιέ αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του το καλοκαίρι

Ντιμιτρί Παγιέ

i

©Intime

Ο Παγιέ αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του το καλοκαίρι

Κώστας Τόπας 14:23 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 08.03.2024

Ο Ντιμίτρι Παγιέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «L'Équipe» αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι, υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του, αλλά ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποφάσισε να μετακομίσει στη Βραζιλία για λογαριασμό της Βάσκο Ντα Γκάμα.

Ο Ντιμίτρι Παγιέ αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Βραζιλία, αλλά στην πραγματικότητα ήταν πολύ κοντά στο τέλος της καριέρας του το περασμένο καλοκαίρι, σε ηλικία 36 ετών, όταν έφυγε από την Μαρσέιγ, την αγαπημένη του ομάδα. «Ειλικρινά, η πληγή δεν θα επουλωθεί ποτέ», παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην «L'Équipe» αυτή την Παρασκευή. «Ο χωρισμός ήταν βάναυσος και πολύ δύσκολος για μένα».

«Μετά, πρέπει να ζήσεις με αυτό, προσθέτει ο Παγιέ. Όταν έφτασα (στη Βραζιλία), ήμουν στο πάτο. Ήταν δύσκολο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου (αναγγέλλοντας την αποχώρησή του από την Μαρσέιγ), είχε τελειώσει. Στο μυαλό μου, Δεν έβλεπα πού θα μπορούσα να πάω. Ευχαριστώ τη Βάσκο Ντε Γκάμα και τους οπαδούς της που με βοήθησαν να επανέλθω. Ήταν η αγάπη τους που με έσωσε», παραδέχτηκε ο φιναλίστ του Euro 2016, ο οποίος επέστρεψε στον σύλλογο της Μαρσέιγ τον Ιανουάριο του 2017 αφού πέρασε μιάμιση σεζόν στη Γουέστ Χαμ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό Μέσο, ο Παγιέ παραδέχθηκε ότι το περασμένο καλοκαίρι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον προσέγγισαν για μία πιθανή συνεργασία.

«Δεν έβλεπα πού θα μπορούσα να πάω. Στη Ligue 1; Αδύνατον! Δεν ήθελα να πάω σε έναν σύλλογο χωρίς πίεση ή χωρίς φιλοδοξίες. Ήθελα ένα δυνατό κλαμπ, όπου οι άνθρωποι θα με μισούν αν δεν είμαι καλός. Οπότε, για μένα είχε τελειώσει. Είδα τον εαυτό μου να καταρρέει», κατέληξε ο Ντιμίτρι Παγιέ, ο οποίος είπε ότι θα είναι διαθέσιμος για την εθνική του ομάδα αν τον χρειαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ο Ελ Κααμπί έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού παρά την ήττα από τη Μακάμπι
CONFERENCE LEAGUE

11:16 - 08.03.2024

Ο Ελ Κααμπί έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού παρά την ήττα από τη Μακάμπι

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε μία βραδιά που οι «ερυθρόλευκοι» έζησαν έναν... εφιάλτη.

«Είχαμε μακροχρόνιες συζητήσεις με τους μάνατζερ μου μου και τη σύζυγό μου», εξηγεί ο Παγιέ. «Ευτυχώς ήταν εκεί για να με επανακινητοποιήσουν... Υπήρχε και ο Ολυμπιακός, αλλά κάναμε αυτή την επιλογή (της Βραζιλίας), να φύγουμε μόνοι και χωρίς καμία κυρία διαχείριση των τεσσάρων παιδιών κου με το σχολείο, το ποδόσφαιρο.. Αν είμαι εδώ, είναι χάρη σε αυτήν (σ.σ τη σύζυγό του). Υπέγραψα μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί», κατέληξε ο πρώην Γάλλος διεθνής (38 συμμετοχές, 8 γκολ).