Ο Ζέλσον και ο ρυθμός που έρχεται

Ζέλσον Μαρτίνς

i

©Intime

Ο Ζέλσον και ο ρυθμός που έρχεται

Διονύσης Βερβελές 14:47 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 06.04.2024

Έδειξε και με τον Άρη ότι αν βρει ρυθμό θα δώσει πολλά στους Πειραιώτες...

Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως ο Ζέλσον Μαρτίνς είναι από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που έχει ο Ολυμπιακός, αλλά και γενικότερα το ελληνικό πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι πως έχει δείξει πως μπορεί να βοηθήσει τους Πειραιώτες, αρκεί όμως να είναι καλά.

Αυτό ακριβώς περιμένει και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μία σταθερότητα από τον Πορτογάλο εξτρέμ, να μπορεί να πάρει συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του και από εκεί και πέρα να βρει το ρυθμό που του λείπει. Έδειξε και με την ΑΕΚ και με τον Άρη που πήρε κάποιο χρόνο συμμετοχής από τον Βάσκο τεχνικό, καθώς τον έβαλε ως αλλαγή, πως όταν βρει ρυθμό ο Ζέλσον θα διεκδικεί και θέση βασικού στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων».

Οι δύο δραστικές αποφάσεις που πήρε η Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό: Παραμένει στο πρωτάθλημα αλλά θα μποϊκοτάρει άλλες διοργανώσεις
REST OF THE WORLD

09:15 - 05.04.2024

Οι δύο δραστικές αποφάσεις που πήρε η Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό: Παραμένει στο πρωτάθλημα αλλά θα μποϊκοτάρει άλλες διοργανώσεις

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να μην αποσύρθηκε τελικά από το τουρκικό πρωτάθλημα αλλά πήρε δύο δραστικές αποφάσεις, λίγες ημέρες πριν την μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό στο Conference League.

Μία ενδεκάδα η οποία αν τη σκεφτεί κανείς θα αποτελείται στα άκρα από Ποντένσε και Μαρτίνς! Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν την ικανότητα να κάνουν τις αντίπαλες άμυνες άνω κάτω και να δίνουν γκολ, ασίστ και… «ρήγματα» για τους συμπαίκτες τους.

Αρέσει στον Μεντιλίμπαρ

Ο Μεντιλίμπαρ © Intime

Μάλιστα και ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη δεν έχει κρύψει πως ο Μαρτίνς του αρέσει ως ποδοσφαιριστής. Έχει και ο ίδιος την άποψη πως ο Πορτογάλος είναι από τους ποιοτικότερους παίκτες του ρόστερ που έχουν οι «ερυθρόλευκοι». Για αυτό και τώρα του δίνει λίγο-λίγο χρόνο, έτσι ώστε να φτάσει σε σημείο να μπει και ως βασικός. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει με τη Λαμία, από τη στιγμή που ο Ποντένσε πήρε κίτρινη κάρτα συμπλήρωσε τρεις και θα μείνει εκτός πλάνων του Μεντιλίμπαρ λόγω τιμωρίας μίας αγωνιστικής. Φυσικά και είναι νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε ανάλυση περί ενδεκάδας για το προσεχές ματς της Κυριακής, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Μαρτίνς θα αποτελέσει μία επιλογή για τον Μεντιλίμπαρ για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ποντένσε στο αρχικό σχήμα του εκτός έδρας αγώνα.

Από τη στιγμή κιόλας που έρχονται και τα παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε, στα οποία ο Μαρτίνς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, άρα αυτό σημαίνει πως ο Πορτογάλος αν δεν παίξει με τη Λαμία μετά θα μείνει για περίπου δύο εβδομάδες χωρίς αγώνα, άρα πάλι θα του λείπει ο ρυθμός