Τάκης Λεμονής: «Σωκράτης και Πέτρος Κόκκαλης άλλαξαν τη ζωή μου» (vids)
i

/Glomex

Τάκης Λεμονής: «Σωκράτης και Πέτρος Κόκκαλης άλλαξαν τη ζωή μου» (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:26 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 05.04.2024

Καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» που προβλήθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (4/4) ήταν οι Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα, οι οποίοι μίλησαν για τη σχέση και τον γάμο τους. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παρενέβη ο Τάκης Λεμονής κι αναφέρθηκε τη σχέση του με τους Σωκράτη και Πέτρο Κόκκαλη.

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησαν ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα το βράδυ της Πέμπτης 4 Απριλίου. Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε την 1η Δεκεμβρίου του 2023 μετά από 7 χρόνια κοινής ζωής μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για τη σχέση και τον γάμο τους.

«Όλα τα ζευγάρια ισορροπούν κι εμείς επειδή είμαστε ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε» είπε αρχικά ο Πέτρος Κόκκαλης, ενώ η Δήμητρα Ματσούκα συμπλήρωσε: «Είμαστε καλά μεταξύ μας».

«Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια, περισσότερο εξωγενείς παράγοντες» σημείωσε η γνωστή ηθοποιός, η οποία αναφέρθηκε και στη γνωριμία τους το 2014 που έγινε μέσω μιας φίλης. «Ήμουν μόνη μου τότε και ο Πέτρος. Είδα κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάστηκα ότι είναι γεωπόνος. Μας σύστησε η φίλη και μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα».

Για τον γάμο τους που έγινε έπειτα από 7 χρόνια σχέσης ανέφερε: «Μου άρεσε η ιδέα του για πάντα μαζί που συμβολίζει ο γάμος. Η πρόταση γάμου είχε γίνει πολύ στην αρχή της σχέσης μας. Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον. Το αισθανόμασταν και οι δύο και το κάναμε».

«Εγώ να πω την αμαρτία μου νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο. Είναι πλουσιότερη η σχέση. Αλλάζει η φύση της. Είναι άνοιγμα οριζόντων» είπε ο Πέτρος Κόκκαλης. «Συγκινημένη θα συμφωνήσω», συμπλήρωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Σωκράτης και Πέτρος Κόκκαλης άλλαξαν τη ζωή μου»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παρενέβη ο Τάκης Λεμονής και μίλησε για τη σχέση του με τον Πέτρο Κόκκαλη. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Συνήθως στην εκπομπές ακούγονται μόνο καλά λόγια, αλλά αυτά τα λόγια που θα πω είναι πραγματικά. Θέλω να ξεκινήσω με το ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης κι ο Πέτρος Κόκκαλης άλλαξαν πραγματικά τη ζωή μου. Τους οφείλω πάρα πολλά κι αυτό πρέπει να το επισημάνω, αλλά πιστεύω ότι κι εγώ στάθηκα πολύ καλά απέναντί τους. Ο Πέτρος ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος νομίζω ήταν λίγο πιο μπροστά από την εποχή του στις ιδέες σχετικά με το ποδόσφαιρο. Νομίζω το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να μπει σε ένα πολύ καλό δρόμο την εποχή που αυτός, ο Τζίγγερ κι ο Ντέμης ξεκίνησαν κάποια πράγματα αλλά που τελικά λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών δεν προχώρησαν. Νομίζω το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή αν συνεχιζόντουσαν αυτές οι τόσο καλές και φρέσκες ιδέες που είχαν αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν σε άλλη θέση τελείως. Η συνεργασία μας με τον Πέτρο ήταν πραγματικά πολύ καλή. Εγώ θα σταθώ πάρα πού στο σχεδιασμό της ομάδας που έγινε το 2007, όπου ο Πέτρος είχε πλέον πολύ ενεργό ρόλο κι ήταν ο καταλύτης πιστεύω σε αυτήν την προσπάθεια και κατορθώσαμε να αλλάξουμε την ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού. Είχε σταθεί δίπλα μου, ήταν συνεχώς σε επικοινωνία μαζί μου».