Ολυμπιακός: Οι έντονοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια από την πρόκριση κόντρα στην Ίντερ και η διαδικασία των πέναλτι (vid)

Ολυμπιακός: Οι έντονοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια από την πρόκριση κόντρα στην Ίντερ και η διαδικασία των πέναλτι (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:44 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 09.02.2024

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την παρακάμερα από την πρόκριση επί της Ίντερ, η οποία δείχνει τις αντιδράσεις του πάγκου και του κόσμου από την αναμέτρηση, την διαδικασία των πέναλτι, αλλά και τους πανηγυρισμούς στο φινάλε.

Η Κ19 του Ολυμπιακού πανηγύρισε μία μεγάλη πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 6-5 της αντίστοιχης ομάδας της Ίντερ στα πέναλτι, με την κανονική διάρκεια να λήγει 0-0 και πήραν το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Youth League. 

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, οι Πειραιώτες είχαν την πρωτοβουλία στο δεύτερο. Ωστόσο, έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Παπακανέλλου στο 73ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι ερυθρόλευκοι άντεξαν, είχαν και μεγάλη ευκαιρία με τον Λιατσικούρα και το ματς εν τέλει οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί, ο Κόκι ήταν ο μοιραίος για την ιταλική ομάδα, καθώς έστειλε την μπάλα άουτ, με τους Πειραιώτες να πανηγυρίζουν μία σπουδαία πρόκριση. 

Την Παρασκευή (9/2) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε την παρακάμερα του παιχνιδιού η οποία δείχνει τις αντιδράσεις του πάγκου και του κόσμου από την αναμέτρηση, την διαδικασία των πέναλτι, αλλά και τους πανηγυρισμούς στο φινάλε.