Οι πρώτες εντυπώσεις για τον Μεντιλίμπαρ

Μεντιλίμπαρ

i

Μεντιλίμπαρ/©Intime

Οι πρώτες εντυπώσεις για τον Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 09:33 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 14.02.2024

Τα σχόλια των ποδοσφαιριστών στο Ρέντη για τον Ισπανό τεχνικό…

Πέρασαν οι ημέρες και ο Μεντιλίμπαρ έχει ήδη κάνει τρεις προπονήσεις στον Ολυμπιακό, οπότε και οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει ήδη μία πρώτη «γεύση» από τον Ισπανό κόουτς. Οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες τον βλέπουν πλέον καθημερινά στο Ρέντη και έχουν σχηματίσει για αυτόν μία πρώτη άποψη.

Είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει με το... κουτάλι τα γήπεδα και τ' αποδυτήρια τόσα χρόνια, οπότε γνωρίζει αρκετά καλά τη δουλειά του. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και αυτό το οποίο δείχνει είναι πως θέλει να έχει τον έλεγχο των πάντων μέσα στην ομάδα, αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι. Ενημερώνεται καθημερινά από τους βοηθούς του για όλους τους παίκτες, κάτι το οποίο φυσικά και είναι λογικό αφού είναι οι πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα και το Ρέντη. Οπότε θέλει να έχει εικόνα για όλους τους ποδοσφαιριστές και να μη μένει μόνο σε όσα βλέπει ο ίδιος στις προπονήσεις.

Ο σεβασμός το κυριότερο

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που τονίζουν οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους και λένε μεταξύ τους για τον Ισπανό τεχνικό, είναι πως τους βγάζει μεγάλο σεβασμό. Δεν είναι τα όσα λέει στις μέχρι τώρα προπονήσεις, αλλά η παρουσία του και μόνο στο χώρο βγάζει σεβασμό προς όλους τους παίκτες.

Κάτι το οποίο η αλήθεια είναι πως είχαν να το νιώσουν καιρό τώρα οι ποδοσφαιριστές. Βέβαια αυτό το οποίο θα πρέπει να δείξουν και οι παίκτες από την πλευρά τους, είναι ότι αυτός ο σεβασμός θα μεταφραστεί και μέσα στο γήπεδο. Να κάνουν δηλαδή πράξη τα λόγια του Ισπανού τεχνικού και να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο περισσότερα πράγματα από τα όσα είχαν να προσφέρουν μέχρι τώρα στην ομάδα και τον κόσμο της.

Να δείξουν, δηλαδή, στην πράξη ότι σέβονται τον Μεντιλίμπαρ και να μπορέσουν να βγάλουν άλλο πρόσωπο στο γήπεδο και να γίνει καλύτερη η ομάδα στη συνέχειά της…