Η μαγική γκολάρα του Φορτούνη και η επιστροφή του Ελ Κααμπί – Τα highlights της ανατροπής του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

i

© Intime

Η μαγική γκολάρα του Φορτούνη και η επιστροφή του Ελ Κααμπί – Τα highlights της ανατροπής του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:06 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 25.11.2023

O Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, με τους Πειραιώτες να ζορίζονται αλλά να πανηγυρίζουν. Ένα μαγικό γκολ του Φορτούνη και η επιστροφή του Ελ Κααμπί, σημάδεψαν τον αγώνα. Δείτε τα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε καλή εικόνα κόντρα στον Παναιτωλικό, εντούτοις τελικά πανηγύρισε τη νίκη στο ματς της 12ης αγωνιστικής, επικρατώντας με 3-1. Οι δύο που λύτρωσαν τους Πειραιώτες ήταν οι Φορτούνης και Ελ Κααμπί, με το κάθε γκολ να ξεχωρίζει για τους δικούς του λόγους.

Σε πρώτο χρόνο, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έδωσε ανάσα στην ομάδα του, κάνοντας το 2-1 με μία εξαιρετική βολίδα εκτός περιοχής. Σε δεύτερο, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί σκόραρε για το 3-1 και επέστρεψε στο γκολ, έπειτα από σχεδόν δύο μήνες. Για την ιστορία, οι άλλοι δύο που πέτυχαν τα τέρματα ήταν οι Χατζηθεοδωρίδης - που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του - και ο Έσε, του οποίου το σουτ κόντραρε στον Οικονόμου και κατέληξε στα δίχτυα.

Δείτε τα γκολ και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: