Ποντένσε - Ελ Κααμπί: Δύο παίκτες που ήρθε η ώρα να... μιλήσουν κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ελ Κααμπί & Ποντένσε

i

©intime

Ποντένσε - Ελ Κααμπί: Δύο παίκτες που ήρθε η ώρα να... μιλήσουν κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Χούπης 13:10 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 10.03.2024

Ποντένσε και Ελ Κααμπί είναι δύο παίκτες που στα περισσότερα ντέρμπι του Ολυμπιακού έχουν συνεισφέρει. Όχι όμως με τον Παναθηναϊκό, κάτι που ίσως ήρθε η ώρα να γίνει.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Superleague. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ένα μόλις πόντου διαφορά, όντας τρεις και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από τη... βαριά ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Conference League με 1-4 στο Φάληρο και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, για να παραμείνουν κοντά στην πρώτη θέση. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να είναι σε καλή μέρα δύο παίκτες που με τους «πράσινους» είναι αρκετά... αθόρυβοι.

Ο λόγος γίνεται για τον Ντάνιελ Ποντένσε και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Δύο παίκτες που σε προηγούμενα ντέρμπι μέσα στη χρονιά έχουν συνεισφέρει αρκετά. Συγκεκριμένα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Ποντένσε έβγαλε την ασίστ και ο Ελ Κααμπί σκόραρε και στον επίσης εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Μαροκινός έβαλε δύο γκολ και ο Ποντένσε εκτός από το ένα τέρμα είχε και μία ασίστ.

Όμως, με τον Παναθηναϊκό κανείς από τους δύο δεν έχει δείξει κάτι. Ο Μαροκινός κόντρα στο Τριφύλλι έχει παίξει σε ένα παιχνίδι βασικός, σε ένα έχει μπει αλλαγή και σε δύο δεν έχει αγωνιστεί καθόλου. Από την άλλη ο Πορτογάλος έχει ξεκινήσει επίσης βασικός σε ένα και στα άλλα τρία έχει μπει ως αλλαγή. Στο μόνο που αμφότεροι ήταν βασικοί, ήταν ο αγώνας που είχε διακοπεί, λόγω του τραυματισμού του Χουανκάρ.

Η ΕΡΤ έβαλε τον τελικό Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών πάνω στο ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:39 - 09.03.2024

Η ΕΡΤ έβαλε τον τελικό Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών πάνω στο ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο...

Ανεξήγητη απόφαση της ΕΡΤ για την ώρα τελικού στο Κύπελλο βόλεϊ γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, καθώς η ώρα έναρξης πέφτει ουσιαστικά πάνω στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Πρόκειται για δύο παίκτες που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πρέπει να εκμεταλλευτεί, καθώς αμφότεροι είναι σε τρομερή φόρμα τον τελευταίο καιρό. Ειδικά ο Ελ Κααμπί μετά την επιστροφή του από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Μαρόκο σκοράρει ανελλιπώς. Σε εννέα αγώνες ο 30χρονος μετράει έντεκα γκολ, τα τρία εξ αυτών είναι στο Conference League.