Για να μείνουν κοντά στην κορυφή «μονομαχούν» Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Φορτούνης - Κωνσταντέλιας

i

Φορτούνης - Κωνσταντέλιας/©Intime

Για να μείνουν κοντά στην κορυφή «μονομαχούν» Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:29 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:04 - 05.11.2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης (5/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής (5/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με κανονικά με την παρουσία του κόσμου και το φαληρικό γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο. Ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον και βαθμολογικό κίνητρο, αφού οι Πειραιώτες θέλουν να μείνουν στο -1 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και ο «Δικέφαλος του Βορρά» να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή.

Ο Ολυμπιακός είναι σε καλό μομέντουμ μετά τις νίκες κόντρα στην Γουέστ Χαμ και τον ΟΦΗ και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει στη διάθεσή του τους Κώστα Φορτούνη και Ροντινέι, οι οποίοι απουσίασαν στο ματς με τους Κρητικούς. Ο Ισπανός κόουτς δεν ανακοίνωσε αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση. 

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, που την περασμένη αγωνιστική έκανε την χειρότερη φετινή εμφάνισε και ηττήθηκε εύκολα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Εφόσον οι «ασπρόμαυροι»  ηττηθούν στο φαληρικό στάδιο θα παραμείνουν στο -8 από την κορυφή και θα αρχίσουν να χάνουν την επαφή τους με αυτή.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Σάστρε , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τζίμας .

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Πορόσο, Κίνι – Έσε, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε – Μασούρας, Ελ Κααμπί. 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Τσιγγάρας, Οζντόεφι – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας.

Διαιτητής: Σλάγκερ (Γερμανία) 

Βοηθοί: Βασίτσκι (Γερμανία), Μπλος (Γερμανία) 

Τέταρτος: Γκάμαρης 

VAR: Μίλερ (Γερμανία), Πετρόπουλος

Τα τρία «διπλά» του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό την τελευταία πενταετία και η... υπογραφή Λουτσέσκου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:07 - 05.11.2023

Τα τρία «διπλά» του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό την τελευταία πενταετία και η... υπογραφή Λουτσέσκου

Τρεις ήταν οι φορές που ο ΠΑΟΚ δραπέτευσε από το «Γ. Καραϊσκάκης» με «διπλό», κόντρα στον Ολυμπιακό, την τελευταία πενταετία. Τα δύο από αυτά καθώς και μία ισοπαλία σαν νίκη, είχαν την υπογραφή του Ράζβαν Λουτσέσκου

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!