Η ώρα και το κανάλι της κλήρωσης Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Φορτούνης - Κωνσταντέλιας

i

Φορτούνης - Κωνσταντέλιας/©Intime

Η ώρα και το κανάλι της κλήρωσης Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:38 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:14 - 16.03.2024

Ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ μετά τις σπουδαίες ανατροπές που έκαναν κόντρα σε Μακάμπι και Ντίναμο αντίστοιχα πήραν την πρόκριση στους «8» του Europa Conference League. Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3) θα μάθουν τον αντίπαλό τους στα προημιτελικά. Το κανάλι της κλήρωσης.

Σπουδαία βραδιά για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη! Πρώτα χρονικά ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με 5-1 ανατρέποντας το εις βάρος του 2-0 στην Κροατία και πήρε την πρόκριση στους «8» του Europa Conference League.

Λίγες ώρες αργότερα ο Ολυμπιακός πέτυχε το «θαύμα» που έψαχνε κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 1-4 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είχαν... ένα βουνό να ανέβουν αλλά το κατάφεραν!

Έπειτα από το 1-4 της κανονικής διάρκειας στη Σερβία οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση κι εκεί η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης (1-6).

Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3, 15:00) θα διεξαχθεί η κλήρωση του Europa Conference League στη Νιόν της Ελβετίας. Τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote Sport 1. Ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ θα μάθουν ποιον θα βρουν απέναντί τους στη φάση των «8». Παράλληλα η κλήρωση θα καθορίσει όλο το μονοπάτι μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου.

Να σημειώσουμε πως σε αυτή την κλήρωση δεν υπάρχει περιορισμός, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να κληρωθούν και οι δυο τους.

Οι πιθανοί αντίπαλοι

Ολυμπιακός: ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε, Φιορεντίνα, Πλζεν, Άστον Βίλα, Μπριζ, Λιλ

Πανζουρλισμός στο «Ελ. Βενιζέλος» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Πάνω από 500 φίλοι των «ερυθρολεύκων» (vids)
CONFERENCE LEAGUE

06:53 - 15.03.2024

Πανζουρλισμός στο «Ελ. Βενιζέλος» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Πάνω από 500 φίλοι των «ερυθρολεύκων» (vids)

Ο Ολυμπιακός ήταν θριαμβευτής στη Σερβία, παίρνοντας ιστορική πρόκριση μετά το 6-1 κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο κόσμος της ομάδας βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» για να αποθεώσει τους θριαμβευτές.

ΠΑΟΚ: Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε, Φιορεντίνα, Πλζεν, Άστον Βίλα, Μπριζ, Λιλ

⚽Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός 1-6: ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ πρόκριση σε θρυλική βραδιά που θα μείνει στην ιστορία!