Πήραν ανάσες αυτοί που ήθελε ο Μαρτίνεθ…

Έσε

i

©INTIME

Πήραν ανάσες αυτοί που ήθελε ο Μαρτίνεθ…

Διονύσης Βερβελές 22:01 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:04 - 22.11.2023

Η… ανάγκη του Μαντί Καμαρά, αλλά και του Έσε και ο ρόλος του Ιμπόρα.

Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτές τις ημέρες ο Ολυμπιακός, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων. Αυτό ήταν κάτι που το χρειαζόντουσαν οι «ερυθρόλευκοι» και ιδιαίτερα συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Δύο παίκτες του κέντρου είχαν αυτήν την ανάγκη της διακοπής, έτσι ώστε να μπορέσουν να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. 

Ο λόγος για τους Σαντιάγκο Έσε και Μαντί Καμαρά. Αν και ο δεύτερος είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και από το τελευταίο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, από το οποίο ήταν εκτός πλάνων λόγω καρτών. Εκεί εξέτισε την τιμωρία της μίας αγωνιστικής, με στόχο του Μαρτίνεθ να το «παντρέψει» με τη διακοπή που θα ακολουθούσε, να έχει δύο γεμάτες ουσιαστικά εβδομάδες.

Όπως και να έχει είναι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τρέξει αρκετά όλο αυτό το διάστημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού και έβγαλαν ένα μεγάλο κομμάτι των συνεχόμενων αναμετρήσεων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επιπλέον θα πρέπει να σημειωθεί και το μεγάλο διάστημα απουσίας του Βιθέντε Ιμπόρα, λόγω τραυματισμού. 

Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος θα μπορούσε να δώσει ανάσες στους δύο Έσε, Καμαρά, όμως από τη στιγμή που ήταν τραυματίας λιγόστεψαν και οι επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το χώρο του κέντρου. «Φορτώθηκε» και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος από τη στιγμή που είδαμε την ομάδα να παίζει και με τους τρεις χαφ, πλέον, όμως, με την επιστροφή του Ολυμπιακού στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει τους Έσε, Καμαρά σίγουρα με περισσότερες ανάσες, αλλά και τον Ιμπόρα έτοιμο πλέον να βοηθήσει και να αγωνιστεί. 

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως ιδιαίτερα σημαντικό τη φετινή σεζόν, είναι και το γεγονός πως ο Καμαρά δεν καλείται στην εθνική Γουινέας και δεν επιβαρύνεται. Και όπως όλα δείχνουν, θα… γλιτώσει και από το Κόπα Άφρικα…