Πήρε φόρα ο Ολυμπιακός: Θέλει να ολοκληρώσει τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» μέχρι την Παρασκευή!
i

© Intime

Πήρε φόρα ο Ολυμπιακός: Θέλει να ολοκληρώσει τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» μέχρι την Παρασκευή!

Διονύσης Βερβελές 16:30 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 15.08.2023

Ο στόχος του Ολυμπιακού για Σκάρπα, Ορτέγα και Μπρίνιτς…

Εν αναμονή της άφιξης του Έζε στον Ολυμπιακό, κοιτάζουν πως θα «κλειδώσουν» τους τρεις επόμενους ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στην οικογένεια των «ερυθρολεύκων». Ο Γκουστάβο Σκάρπα, φέτος λέει το «ναι» που δεν είχε πει πέρσι.

Έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τους εκπρόσωπούς του και αναμένεται στην Ελλάδα πιθανότατα την Πέμπτη. Σαφέστατα πρόκειται για μία κίνηση με τεράστια σημασία, καθώς η ομάδα προσθέτει έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα και που θα έχει μπροστά του όλο το χρόνο για να δείξει την αξία του. Ο Βραζιλιάνος, λογικά θα έρθει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και… βλέπουμε.

Όσον αφορά στον Ορτέγα, δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτός είναι ο εκλεκτός για την αριστερή πλευρά, επικράτησε του Καρντόνα και ο Κορδόν θα κάνει τα πάντα για να φορέσει σύντομα την ερυθρόλευκη φανέλα. Είναι γνωστό τι γίνεται με την αγορά της Αργεντινής, ακόμη και το ντιλ για τον Έζε δεν ήρθε εύκολα. Κάθε άλλο. Ο Ορτέγα έχει πειστεί, έχει πει το «ναι» και τώρα μένουν οι τελευταίοι όροι της συμφωνίας με την Βελέζ, που κοιτάζει να εισπράξει το κάτι περισσότερο.

Δεν έχει αλλάξει κάτι και με τον Μπρίνιτς. Ο Κροάτης εξτρέμ, έχει προκριθεί από τη σχετική λίστα, τα χαρακτηριστικά του και η ηλικία του, μέτρησαν στην απόφαση να προχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι». Την Πέμπτη η Μάριμπορ αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσέ στη ρεβάνς της ήττας της με 3-1 και αμέσως μετά, ο παίκτης αναμένεται να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο στόχος έτσι είναι ξεκάθαρος. Ως την Παρασκευή, ο Ολυμπιακός να έχει «κλειδώσει» τις συμφωνίες με Σκάρπα, Ορτέγα και Μπρίνιτς και μαζί με τον Έζε, να αποτελέσουν τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Και κάτι ακόμη. Ο Ολυμπιακός δεν θα κλείσει εκεί, έχει δρόμο μπροστά του στις μεταγραφές. Και επιθετικό ψάχνει και άλλον εξτρέμ, μπορούν να υπάρξουν ανακατατάξεις στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ για τα καλά…