Ο Γκουστάβο Σκάρπα σε αφήνει με το στόμα ανοικτό λύνοντας on camera τον κύβο του Ρούμπικ για… πλάκα – Ποιο είναι το ρεκόρ του (vid)

Ο Γκουστάβο Σκάρπα σε αφήνει με το στόμα ανοικτό λύνοντας on camera τον κύβο του Ρούμπικ για… πλάκα – Ποιο είναι το ρεκόρ του (vid)

Δημήτρης Χούπης 14:00 - 15.08.2023

Ο Γκουστάβο Σκάρπα φαίνεται ότι εκτός από το ταλέντο στο ποδόσφαιρο, ξέρει να λύνει και τον κύβο του Ρούμπικ, αρκετά... εύκολα.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ερχόμενος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία αγωνίστηκε μόλις έναν χρόνο. Τα πράγματα για τον Βραζιλιάνο στην Αγγλία δεν πήγαν όπως ήθελε, αφού δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί, με αποτέλεσμα να «κλείσει« στην ελληνική ομάδα. 

Άλλος ένας λόγος για την αποχώρησή του από τη Φόρεστ είναι και το αμυντικό παιχνίδι του Στιβ Κούπερ, που δεν ταίριαζαν στα «θέλω» του 29χρονου. Ο Σκάρπα λοιπόν θα φτάσει στην Ελλάδα άμεσα προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα. 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός φαίνεται ότι εκτός από το ποδόσφαιρο, που φαίνεται ότι το... κατέχει, έχει κι άλλα ταλέντα. Συγκεκριμένα ο Σκάρπα μπορεί να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ και μάλιστα αρκετά γρήγορα κι εύκολα. Κάτι που το απέδειξε σε μία συνέντευξη του στην επίσημη σελίδα της Νότιγχαμ.

Ο 29χρονος δήλωσε πως το ρεκόρ του είναι 0,27'' δευτερόλεπτα, κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί  κανείς πως ο περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να το λύσουμε. Στο βίντεο λοιπόν, ο Βραζιλιάνος έκανε μάθημα στη συνομιλήτριά του, η οποία δεν πίστευε αυτό που έβλεπε. 

Ενώ παράλληλα προσπαθούσε η ίδια να καταλάβει πως το έκανε, αφού όπως έλεγε μέχρι ένα σημείο το είχε καταφέρει μόνη της. Στο τέλος του βίντεο φαίνεται ότι ο Σκάρπα... πάτησε γκάζι και σε λίγα δευτερόλεπτα έλυσε με τεράστια ευκολία τον κύβο.