Συμφωνία Ολυμπιακού - Ουρακάν, έρχεται άμεσα ο Έζε!
i

© Getty Images

Συμφωνία Ολυμπιακού - Ουρακάν, έρχεται άμεσα ο Έζε!

Διονύσης Βερβελές 08:13 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 15.08.2023

Στα 4 εκατ. το «deal» για τον Αργεντίνο αμυντικό χαφ που ντύνεται στα «ερυθρόλευκα»…

Θέμα χρόνου ήταν η υπόθεση του Έζε για τον Ολυμπιακό και όπως μετέδωσαν τα ξημερώματα οι Αργεντίνοι, επιτεύχθηκε η συμφωνία με την Ουρακάν! Για την ακρίβεια, ο δημοσιογράφος Χερμάν Γκαρθία Γκρόβα, ήταν αυτός που στις 3:00 τα ξημερώματα μετέφερε την είδηση για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ουρακάν.

Αυτή, ορίζεται στα 4 εκατομμύρια, με το σύλλογο της Αργεντινής μάλιστα να κρατά και ποσοστό μεταπώλησης. Προφανώς και οι αναλυτικοί όροι θα γίνουν γνωστοί στο επόμενο διάστημα, αν και οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον Ολυμπιακό να συζητά για ένα ποσοστό της τάξης του 70% γι’ αυτόν… Κάπως έτσι άλλωστε ήρθε το deal, καθώς και στην Ουρακάν εκτιμούν πως είναι ποδοσφαιριστής που θα καταφέρει στην Ευρώπη να ανεβάσει και άλλο την αξία του και δεν θα ήθελαν να είναι εκτός της επόμενης συμφωνίας.

Όπως μεταφέρει ο Χερμάν Γκαρθία Γκρόβα, ο Έζε αναμένεται στην Ελλάδα ως αύριο. Και η αρχική εκτίμηση, ήθελε τον παίκτη ως την Δευτέρα στην Ελλάδα, ωστόσο φαίνεται πως είναι θέμα ωρών για να ανακοινωθεί και η ακριβής ημερομηνία και ώρα άφιξής του.

Σαφέστατα, πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία για τον Ολυμπιακό, καθώς Κορδόν και Μαρτίνεθ είχαν ξεχωρίσει τον Έζε. Είναι ένας αμυντικός μέσος στα 21 του χρόνια και με τις καλύτερες συστάσεις να τον συνοδεύουν. Με παραστάσεις για την ηλικία του και έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζουν πολλά πάνω του, στην ανανέωση που θέλουν να πραγματοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό στο ρόστερ τους, αλλά και στη μεσαία τους γραμμή, μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα με τον Χουάνγκ.

Η περίπτωση του Έζε, προφανώς και δεν ήταν εύκολη, κάθε άλλο. Ήθελε ειδικούς χειρισμούς και ο Ολυμπιακός όπως φαίνεται, τους είχε για να ολοκληρώσει μια σημαντική συμφωνία με τον Αργεντίνο μέσο και την ομάδα του…