«Στον Ολυμπιακό κατά 70% ο Αζάρ!»

Εντέν Αζάρ

i

©Intime

«Στον Ολυμπιακό κατά 70% ο Αζάρ!»

Κώστας Τσιακλής 18:28 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 14.08.2023

Το transfermarkt έρχεται να βάλει «φωτιά» στα μεταγραφικά σενάρια αφού συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Εντέν Αζάρ.

Η ιστοσελίδα transfermarkt έρχεται να βάλει «φωτιά» στα μεταγραφικά σενάρια αφού συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Εντέν Αζάρ. Μάλιστα όπως αναφέρεται οι πιθανότητες απόκτησης του Βέλγου άσου ανέρχονται στο 71%!

Το βράδυ της Πέμπτης (10/08) ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Γκενκ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα playoff του Europa League. Παρά το γεγονός ότι η χρονιά έχει ξεκινήσει οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να ενισχυθούν μεταγραφικά και θέλουν να κλείσουν όποιες τρύπες υπάρχουν στο ρόστερ.

Η γνωστή ιστοσελίδα που ειδικεύεται στις μεταγραφές, transfermarkt, βγάζει στο φως της δημοσιότητας μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού, η οποία αν πραγματοποιηθεί τότε θα μιλάμε για μια από τις «βόμβες» του καλοκαιριού.

Αυτό γιατί με τους «ερυθρόλευκους» συνδέεται ο Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος άσος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από τέσσερα χρόνια και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σύμφωνα με το transfermarkt λοιπόν αυτή θα είναι κατά 71% ο Ολυμπιακός. Αμέσως επόμενη κατατάσσεται η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι με 58%.

Για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται κάτι από εφημερίδες του εξωτερικού και έτσι η μεταγραφή παραμένει ένα ερωτηματικό. Πάντως αν τελικά ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση, ο Ολυμπιακός θα προσθέσει στο δυναμικό του έναν παίκτη με ποιότητα και πολλές εμπειρίες.

Πάντως ο Αζάρ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού αντιμετώπισε πολλούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στους «Μερένγκες». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταγράψει με τη Ρεάλ μόλις επτά γκολ και 12 ασίστ σε 76 συμμετοχές.

Ο 32χρονος έκτισε το όνομα του κυρίως στην Τσέλσι, όπου έκανε κυριολεκτικά πράγματα και θαύματα. Ο Αζάρ ήταν στους «μπλε» από τον Ιούλιο του 2012, όταν και αποκτήθηκε με 35 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά πραγματοποίησε 352 συμμετοχές και είχε απολογισμό 110 γκολ και 92 ασίστ. Τελικά τον Ιούλιο του 2019 αποχώρησε με 115 εκατομμύρια ευρώ. Η τροπαιοθήκη του Βέλγου είναι φυσικά γεμάτη αφού κατέκτησε επτά τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έξι με την Τσέλσι και έναν με τη Λιλ.