Δανεικός του Ολυμπιακού πέτυχε φοβερό γκολ με φάουλ στο ντεμπούτο του με την Εστορίλ

Δανεικός του Ολυμπιακού πέτυχε φοβερό γκολ με φάουλ στο ντεμπούτο του με την Εστορίλ

Ιάσονας Τσίλης 12:53 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 14.08.2023

Ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ του Ολυμπιακού άνοιξε λογαριασμό από νωρίς με την Εστορίλ, πετυχαίνοντας γκολ με εκτέλεση φάουλ, στην πρεμιέρα της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Η Εστορίλ, για την πρώτη αγωνιστική της Primeira Liga, αντιμετώπισε εκτός έδρας την Αρούκα.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-3, όμως η αναμέτρηση είχε ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς με τα χρώματα της Εστορίλ αγωνίζεται ο Τζόρνταρ Χόλσγκροουβ, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στους Πορτογάλους από τον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος μέσος έδειξε με το «καλημέρα» μια πτυχή του ταλέντου του, αφού λίγο πριν τη συμπλήρωση 10 λεπτών πέτυχε γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Η απόσταση ήταν αρκετά μακρινή, όμως ο ίδιος δεν δίστασε να δοκιμάσει το πόδι του και με τη μπάλα να σκάει μπροστά στον τερματοφύλακα και να τον μπερδεύει, ο Σκωτσέζος χαφ πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην Πορτογαλία.

Ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα της Ρέντινγκ. Στη συνέχεια δόθηκε ως δανεικός στην ισπανική Ατλέτικο Μπαλεάρες για μία σεζόν. Το 2020 παραχωρήθηκε στη Θέλτα και αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Οι καλές του εμφανίσεις αποτέλεσαν «εισιτήριο» για την ανδρική ομάδα της Θέλτα και το πρωτάθλημα της La Liga. Ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Πάσος Φερέιρα.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Χόλσγκροουβ έπαιξε 27 φορές. Σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Σκωτίας.

Οι «ερυθρόλευκοι», ευελπιστούν να συνεχίσει με τον ίδιο μοτίβο ο νεαρός Σκωτσέζος και αποκτώντας ένα ακόμα χρόνο εμπειρίας στην Πορτογαλία, να μπορέσει να είναι έτοιμος να τους ενισχύσει τη νέα σεζόν, όπου θα επιστρέψει στο λιμάνι.