Προβληματισμένος ο Μαρτίνεθ και απολύτως λογικό…

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Προβληματισμένος ο Μαρτίνεθ και απολύτως λογικό…

Διονύσης Βερβελές 11:45 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 09.11.2023

Τι έδειξε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει Γουέστ Χαμ…

Ο Ολυμπιακός είναι στο Λονδίνο και περιμένει να περάσουν οι ώρες έτσι ώστε να έρθει το ματς με τη Γουέστ Χαμ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ένα ματς το οποίο έχει αποκτήσει πλέον μεγάλη σημασία με το βαθμολογικό πλέον λόγo, ίσως να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό γιατί η ήττα από τον ΠΑΟΚ είναι κάτι το οποίο δεν ξεχνιέται τόσο εύκολα και αυτό φαίνεται πως το έχουν καταλάβει στην ομάδα του Πειραιά και ιδιαίτερα ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Αυτό το 2-4 από τον ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν καιρό να το βγάλουν από πάνω τους και μετά απ' αυτό το παιχνίδι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ένιωσε ίσως τη μεγαλύτερη πίεση στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού έχει δοκιμαστεί αρκετά αυτά τα 24ωρα, αφού έκανε λάθη και εκείνος σε αυτήν τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ και στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Γουέστ Χαμ φάνηκε να το έχει καταλάβει και ο ίδιος πως οι ημέρες αυτές έχουν ιδιαίτερα μεγάλη πίεση.

Το πρόσωπό του ήταν πιο σοβαρό από κάθε άλλη φορά που έχει εμφανιστεί δημόσια από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Άλλωστε δεν είναι μυστικό το γεγονός πως όλοι κρίνονται σε κάθε αγώνα και ιδιαίτερα τώρα στον Ολυμπιακό μετά από το τελευταίο ματς στο Καραϊσκάκη. Ο Ισπανός έχει δείξει και άλλες φορές πως γνωρίζει τι γίνεται γύρω του, έτσι και τώρα ξέρει τον ντόρο που έφερε το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Προσπάθησε κάπως να το… ντριμπλάρει, αλλά το βραδυνό τεστ είναι που τον δοκιμάζει…