Η Αλ Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας κατέθεσε πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο στον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού Ντούσαν Τάντιτς

Ο Ντούσαν Τάντιτς.

i

©intime

Η Αλ Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας κατέθεσε πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο στον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού Ντούσαν Τάντιτς

Γιώργος Σακελλαρίου 23:07 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 15.07.2023

Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, αλλά έχει μεγάλη πρόταση στα χέρια του από την Αλ Καλίτζ.

Ο Ντούσαν Τάντιτς αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, όμως, σε κάθε περίπτωση η υπόθεση του διεθνούς Σέρβου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ, είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Τάντιτς έχει απασχολήσει και τουρκικούς συλλόγους, ανάμεσά τους η Μπεσίκτας, σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Μία ακόμα ομάδα που τον έχει στη λίστα της είναι η Αλ Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας (τερμάτισε στη 14η θέση σε 16 ομάδες και γλίτωσε τον υποβιβασμό στο περασμένο πρωτάθλημα), όπως αναφέρει ο Ρομάνο. 

Στην Τουρκία, ωστόσο, ο ρεπόρτερ Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, το προχώρησε ακόμα περισσότερο κι ανέφερε: «Η Αλ Καλίτζ πρόσφερε στον Ντούσαν Τάντιτς συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με καθαρές αποδοχές 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν μπόνους. Ο σαουδαραβικός σύλλογος συναντήθηκε με τον Τάντιτς σήμερα και υπέβαλε την προσφορά του».

Θυμίζουμε ότι σε δημοσίευμα της «Estadio Deportivo» αναφέρθηκε ότι στον τεχνικό του Ολυμπιακού Ντιέγκο Μαρτίνεθ αρέσει ο Σέρβος μεσοεπιθετικός και στο άκουσμα της αποχώρησης από τον Άγιαξ, ο Ισπανός τεχνικός, τον πρόσθεσε ψηλά στη λίστα του.

Ωστόσο, όπως τονίζεται, ο κόουτς του Ολυμπιακού απλά τον έβαλε στα ραντάρ του, όπως έκαναν οι Μπεσίκτας, Αλ Αχλί και η Ίντερ Μαϊάμι. Αντιθέτως, αρκετές ομάδες προχώρησαν σε επίσημη πρόταση και ανάμεσα τους είναι η Γιουβέντους, με τον παίκτη να εικάζεται πως την αξιολογεί σοβαρά.

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε κι επίσημα το «διαζύγιο» με τον Ντούσαν Τάντιτς, ο οποίος θα αποχωρήσει από την ολλανδική ομάδα μετά από πέντε χρόνια παρουσίας. «Η απόφαση να φύγω από τον σύλλογο ήταν πολύ δύσκολο να ληφθεί. Ωστόσο, πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Νομίζω ότι δεν είναι μόνο καλό για εμένα, αλλά και για τον σύλλογο να έχει μια νέα αρχή. Θα παραμείνω οπαδός του Άγιαξ για πάντα και ελπίζω να επιστρέψω σύντομα στο Άμστερνταμ, σε διαφορετικό ρόλο ως προπονητής», ανέφερε σε δηλώσεις του ο έμπειρος επιθετικός.

Για την ιστορία, ο Τάντιτς πήγε στον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2018 από τη Σαουθάμπτον και έκτοτε κατέγραψε 241 συμμετοχές με 105 γκολ με τη φανέλα του Αίαντα.