«Πρόταση 2.5 εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού στη Λας Πάλμας για Καρντόνα - Το σκέφτεται  παίκτης»

«Πρόταση 2.5 εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού στη Λας Πάλμας για Καρντόνα - Το σκέφτεται παίκτης»

Sportal newsroom 10:09 - 08.08.2023

Όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση 2.5 εκατομμυρίων ευρώ στη Λας Πάλμας για την απόκτηση το Σέρτζι Καρντονα, ο οποίος βλέπει με «καλό μάτι» αυτή την κρούση.

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σέρτζι Καρντόνα βλέπουν οι Ισπανοί. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα από την ιβηρική χώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει πρόταση στη Λας Πάλμας για τον 24χρονο εξτρέμ.

Το ποσό που φαίνεται ότι δίνει η ελληνική ομάδα είναι στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ισπανός αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λας Πάλμας, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024. 

Μάλιστα λέγεται πως οι απολαβές που δίνουν οι «ερυθρόλευκοι» στον παίκτη είναι περισσότερες από αυτές που του δίνει η ισπανική ομάδα. Κάτι που κάνει τον Καρντόνα να σκέφτεται σοβαρά τη μετακίνησή του στον ελληνικό σύλλογο. 

Ο 24χρονος εξτρέμ αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τη Λας Πάλμας, με την οποία μετράει 82 συμμετοχές τόσο με την πρώτη ομάδα όσο και με τη δεύτερη. Ωστόσο έχει βρει δίχτυα μόλις μία φορά, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ. 

Την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά σε ακόμα μία μεταγραφή. Πιο αναλυτικά ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Ιβάν Μπρνιτς από τη Μάριμπορ. Η ελληνική ομάδα τα έχει βρει τόσο με τον σλοβένικο σύλλογο όσο και με τον παίκτη. Το ποσό που θα βγάλει από τα ταμεία της η πειραϊκή ΠΑΕ είναι γύρω στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ, όπως αναφέρουν τα σλοβένικα Μέσα. 

Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του είναι να προγραμματιστεί το ταξίδι του στην Ελλάδα, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.