«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Φρανσίσκο Ορτέγα»

Φρανσίσκο Ορτέγα

i

© Getty Images

«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Φρανσίσκο Ορτέγα»

Κώστας Τσιακλής 12:19 - 12.08.2023

Σύμφωνα με ξένα μέσα ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στη Βελέζ για τον Φρανσίσκο Ορτέγα.

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει ωστόσο οι προσπάθειες ενίσχυσης συνεχίζονται. Σύμφωνα με ξένο δημοσιογράφο οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση στη Βελέζ για τον Φρανσίσκο Ορτέγα.

Το βράδυ της Πέμπτης (10/08) ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Γκενκ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα playoff του Europa League. Παρά το γεγονός ότι η χρονιά έχει ξεκινήσει οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να ενισχυθούν μεταγραφικά και θέλουν να κλεισουν όποιες τρύπες υπάρχουν στο ρόστερ.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ο δημοσιογράφος Αδριάνο Σαβάλι αποκαλύπτει πρόταση του Ολυμπιακού για τον Φρανσίσκο Ορτέγα. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Βελέζ και όπως αναφέρεται η πρόταση είναι για το 100% των δικαιωμάτων του 24χρονου άσου. Σύμφωνα με τον Σαβάλι οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων συνεχίζονται.

Ο Ορτέγα αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Βελέζ και σταδιακά καθιερώθηκε ως μέλος της πρώτης ομάδας. Με αυτήν έχει καταγράψει συνολικά 153 συμμετοχές και έχει απολογισμό τρία γκολ και 14 ασίστ.

Αυτό που μένει να δούμε είναι κατά πόσο θα επέλθει συμφωνία και αν ναι τότε το πότε θα είναι έτοιμος ο ποδοσφαιριστής να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Στο παιχνίδι με τη Γκενκ ως αριστερό μπακ αγωνίστηκε ο Κίνι που η φυσική του θέση είναι το δεξί άκρο της άμυνας.