«Κλειδώνει» για Έζε, τον θέλει ως τη Δευτέρα στην Ελλάδα
i

© Getty Images

«Κλειδώνει» για Έζε, τον θέλει ως τη Δευτέρα στην Ελλάδα

Οι «ερυθρόλευκοι» στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργεντίνου…

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μείνει στο θέμα Χουάνγκ και να περιμένει. Το θέμα θα κλείσει είτε με πώληση είτε με τιμωρία του παίκτη, αλλά το ζήτημα είναι πως ο Μαρτίνεθ περιμένει πλέον άλλον μέσο. Όπως όλα δείχνουν, αυτός θα είναι ο Έζε από την Ουρακάν. Ο 21χρονος αμυντικός μέσος από την Αργεντινή, έχει κάνει κλικ εδώ και καιρό στον Κορδόν και στον Μαρτίνεθ.

Έχουμε επισημάνει πως ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, εκτός της ισπανικής αγοράς, γνωρίζει άριστα και αυτήν της Αργεντινής και ο Έζε ήταν πάντα στο φάκελό του. 

Δεν θα πάρει το 100% των δικαιωμάτων του Έζε ο Ολυμπιακός

Δεν είναι εύκολη η συμφωνία με την Ουρακάν και είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει το 100% των δικαιωμάτων του. Μιλώντας με άνθρωπο που γνωρίζει καλά την αγορά της Αργεντινής, μου μετέφερε πως η Ουρακάν ήθελε περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ, αλλά σύμφωνα με τους συμπατριώτες του Έζε, ο Ολυμπιακός θα πάρει ένα σημαντικό ποσοστό (70%) των δικαιωμάτων για 3,5 με 4 εκατ. ευρώ. 

Στις τάξεις των Πειραιωτών ξεχώρισαν την περίπτωσή του γιατί πιστεύουν πως θα μπει και θα παίξει. Τον πιστεύουν πολύ, άλλωστε για την ηλικία του, έχει πολλές παραστάσεις. Σίγουρα μια μετακίνηση σε άλλη χώρα γεννά ερωτήματα, αλλά ο Κορδόν με τον Μαρτίνεθ είναι πεπεισμένοι πως όλα θα πάνε καλά. 

Από τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, δεν επιβεβαιώνεται κάποια συμφωνία. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως αυτή, θα επιτευχθεί ίσως και το Σάββατο και μάλιστα ορισμένες πηγές, θέλουν τον ποδοσφαιριστή το αργότερο ως την Δευτέρα, να ταξιδεύει για την Ελλάδα και να ενσωματωθεί με τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» βέβαια την Τετάρτη θα ταξιδέψουν για το Βέλγιο, για τη ρεβάνς με την Γκενκ, αλλά στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί όλα ως τότε. 

Το Σάββατο έτσι, θα είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα για τον νεαρό Αργεντίνο, με το στόχο του Ολυμπιακού να είναι να «κλειδώσει» τη συμφωνία και τον ερχομό του στην Ελλάδα.