Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν προπονητής πήρε το νταμπλ και παραιτήθηκε γιατί του προτάθηκε να πληρώνεται με ποσοστά από τις πωλήσεις!

Άλμπερτ Ριέρα (στα δεξιά)

i

© Intime

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν προπονητής πήρε το νταμπλ και παραιτήθηκε γιατί του προτάθηκε να πληρώνεται με ποσοστά από τις πωλήσεις!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:56 - 22.05.2023

Mπορεί να έκανε το νταμπλ, όμως ο Άλμπερτ Ριέρα αποχώρησε από την Ολίμπια Λιουμπλιάνα για το γεγονός πως του ζητήθηκε να παραμείνει στην ομάδα με... ποσοστά από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αλλά και μέχρι πρότινος προπονητής της Ολίμπια Λιουμπλιάνα, Άλμπερτ Ριέρα, ολοκλήρωσε τη σεζόν του στη Σλοβενία με τον καλύτερο αλλά και χειρότερο τρόπο. Καλύτερο διότι ο ίδιος κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον σύλλογο του, ο οποίος θα αγωνιστεί του χρόνου στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League και χειρότερο γιατί ο ίδιος δεν θα παραμείνει να συνεχίσει αυτό που «έχτισε». 

Όπως κατήγγειλε ο πάλαι ποτέ χαφ των Πειραιωτών αντί για συγκεκριμένο μισθό, οι ιθύνοντες της ομάδας το πρότειναν να λαμβάνει ένα ποσοστό από την πώληση κάθε παίκτη της ομάδας.

Δεν «έπιασε» στον Ολυμπιακό αλλά κατέκτησε πρωτάθλημα στην πατρίδα του ως πρώτος σκόρερ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:01 - 21.05.2023

Δεν «έπιασε» στον Ολυμπιακό αλλά κατέκτησε πρωτάθλημα στην πατρίδα του ως πρώτος σκόρερ

Μπορεί η θητεία του Όσκαρ Καρντόσο να μην ήταν πετυχημένη στον Ολυμπιακό, όμως στην πατρίδα του, Παραγουάη, κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Λιμπερταδ, ως πρώτος σκόρερ.

«Τον Απρίλιο, καθίσαμε να μιλήσουμε, αλλά έφυγα επιτόπου από το δωμάτιο, γιατί δεν μου προσφέρθηκε τίποτα συγκεκριμένο. Δεν βρήκαμε κοινό σημείο και έφυγα αμέσως από το δωμάτιο. Είναι αστείο να βλέπεις ότι το πρόβλημα είναι τα χρήματα, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα στο σλοβενικό ποδόσφαιρο. Μου είπαν ότι το συμβόλαιο μου θα συνδέεται με τις πωλήσεις των ποδοσφαιριστών. Μου πρόσφεραν ποσοστό επί των πωλήσεων. Αλήθεια τώρα;

Πρώτον, δεν είμαι ατζέντης και δεν πουλάω παίκτες. Είμαι προπονητής και η δουλειά μου είναι να προπονώ. Δεύτερον, όταν πουλάμε παίκτες θα πρέπει να τους αντικαθιστούμε. Δεν ξέρω πως το έχουν στο μυαλό τους. Δεν είχαν ιδέα που βρισκόμουν και τι έκανα, επειδή δεν είχαν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του ο πρώην τεχνικός της σλοβένικης ομάδας