«O Ολυμπιακός στέλνει σκάουτερ στη Ρουμανία»: Αυτός είναι ο στόπερ που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι»

O Τζοϊσκίμ Νταουά

i

© PS Youtube

«O Ολυμπιακός στέλνει σκάουτερ στη Ρουμανία»: Αυτός είναι ο στόπερ που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:09 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 09.12.2023

Σκάουτερ στο Κλουζ - Στεάουα Βουκουρεστίου φαίνεται πως στέλνει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να παρακολουθήσει έναν συγκεκριμένο κεντρικό αμυντικό. Πρόκειται για τον Τζοϊσκίμ Νταουά, τον οποίο δεν σκοπεύει να δώσει εύκολα ο Τζίτζι Μπεκάλι.

Το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει προσθήκες σε αυτό. Μία από τις θέσεις που θέλει να ενισχύσει η ομάδα του Πειραιά είναι και εκείνη του στόπερ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ομάδας.

Tα πρώτα σενάρια έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και ένα από αυτά συνδέει τον σύλλογο της Stoiximan Super League με το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα της χώρας «AS», ο Ολυμπιακός αναμένεται να στείλει σκάουτερ για να παρακολουθήσει από κοντά το Κλουζ - Στεάουα Βουκουρεστίου

Αφορμή στέκεται η περίπτωση του Τζοϊσκίμ Νταουά, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στη φιλοξενούμενη. Πρόκειται για έναν 27χρονο σέντερ μπακ. με καταγωγή από το Καμερούν και Γαλλικό διαβατήριο. Μία λεπτομέρεια πολύ σημαντική για την ομάδα του Πειραιά, η οποία εφόσον τον αποκτήσει θα προσθέσει έναν παίκτη ο οποίος είναι κοινοτικός.

Βέβαια, όπως αναφέρει το ΜΜΕ της Ρουμανίας, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Διότι στην προεδρία της Στεάουα βρίσκεται ο Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος δεν φημίζεται για την ευκολία με την οποία που παραχωρεί τους ποδοσφαιριστές του. Το Μέσο, ειδικότερα, υποστηρίζει πως ο ίδιος απέρριψε το καλοκαίρι προσφορά ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, για τον 27χρονο στόπερ. 

Κανένας σεβασμός για τη ζωή, «συνομιλητές» των προέδρων και πολιτικοί που δεν δίνουν πραγματικές λύσεις στο πρόβλημα

Κανένας σεβασμός για τη ζωή, «συνομιλητές» των προέδρων και πολιτικοί που δεν δίνουν πραγματικές λύσεις στο πρόβλημα

Η Ευρώπη έχει γίνει ένα φεστιβάλ βίας. Η διαφορά με την Ελλάδα είναι ότι εδώ κυριαρχεί η ατιμωρησία και οι «γλύκες» μεταξύ παραγόντων, οπαδών και πολιτικών.

Ο Ντουά τη φετινή σεζόν έχει 22 εμφανίσεις με την ομάδα του, εκ των οποίων οι 16 ήταν για το πρωτάθλημα, οι τέσσερεις για το Europa Conference League και οι δύο για το κύπελλο. Ο ίδιος σε 1719 συμμετοχής την τρέχουσα χρονιά έχει σκοράρει δύο γκολ.