Συμπαίκτης του Ζαγαρίτη ο 17χρονος Πλειώνης - Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Πάρμα
i

© Intime

Συμπαίκτης του Ζαγαρίτη ο 17χρονος Πλειώνης - Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Πάρμα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:31 - 23.08.2023

Στην Πάρμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παρασκευάς Πλειώνης, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Ποδοσφαιριστής της Πάρμα θα είναι από την επόμενη σεζόν ο Παρασκευάς Πλειώνης, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Ιταλικό σύλλογο, σύμφωνα με το «Tuttomercatoweb.com», παραχωρώντας τον 17χρονο στο κλαμπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός αμυντικός δεν προορίζεται για την πρώτη ομάδα, στην οποία αγωνίζεται Βασίλης Ζαγαρίτης, αλλά θα συμπεριληφθεί στο ρόστερ της Primavera

Από τον Ολυμπιακό στον Αστέρα Τρίπολης ο Σουρλής!

Ο Ολυμπιακός δεν καλείται να διαχειριστεί μόνο τις αφίξεις στον Πειραιά, αφού στο portfolio του βρίσκονται και οι ενδεχόμενες αποχωρήσεις. Στη δεύτερη κατηγορία θα βρίσκεται ο Βασίλης Σουρλής, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αρκαδία.

Πιο αναλυτικά, ο νεαρός μέσος αναμένεται να αποτελέσει μέλος του ρόστερ του Μίλαν Ράσταβατς, με τους «ερυθρόλευκους» να τον παραχωρούν δανεικό στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό συμβαίνει, μάλιστα, λίγο καιρό μετά την επιστροφή του από την Φορτούνα Σιτάρντ, στην οποία επίσης ειχε πάει με μορφή δανεισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως με την πρώτη ομάδα ο Σουρλής αγωνίστηκε συνολικά σε 15 παιχνίδια.