Και για Τέτε Μορέντε ο Ολυμπιακός, λένε οι Ισπανοί

Και για Τέτε Μορέντε ο Ολυμπιακός, λένε οι Ισπανοί

Διονύσης Βερβελές 21:48 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 23.08.2023

Τον εξτρέμ της Έλτσε εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι»…

Ο Ολυμπιακός τρέχει για τα καλά στο μεταγραφικό κομμάτι, θέλοντας να κλείσει τα ανοιχτά του θέματα. Μεγάλο βάρος έχει πέσει στην ισπανική αγορά που γνωρίζει εξαιρετικά ο Αντόνιο Κορδόν, με το νέο σενάριο, να προκύπτει από μία… γνωστή του ομάδα, την Έλτσε. Μετά τον Μπογέ που καλοβλέπουν οι Πειραιώτες, σύμφωνα με τους Ισπανούς εξετάζεται και ο Τέτε Μορέντε. 

Ο 26χρονος εξτρέμ, μετά τον υποβιβασμό της Έλτσε είναι προς πώληση και μάλιστα κοστολογείται 2.500.000 ευρώ. Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να παίζει μόνος του, καθώς ο Τέτε Μορέντε αρέσει τόσο στην Χετάφε, όσο και στην προηγούμενη ομάδα του Μαρτίνεθ, την Γρανάδα

Προέρχεται πάντως από μία γεμάτη χρονιά, έχοντας πέντε γκολ σε 35 εμφανίσεις και αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Ολυμπιακός θα πάρει έναν ακόμη εξτρέμ, μετά την απόκτηση του Μπρίνιτς και η περίπτωση του Τέτε Μορέντε είναι στο στυλ που αρέσει στους Πειραιώτες. Σε καλή ηλικία και με χρήματα που κάλλιστα μπορούν να καλυφθούν. 

Στην Ελλάδα για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό ο Ρίτσαρντς

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο Άγγλος αριστερός μπακ «έκλεισε» στην ελληνική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όταν ο Γιόβιτς αποθέωνε τον Πρίντεζη για το νικητήριο του καλάθι κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:56 - 23.08.2023

Όταν ο Γιόβιτς αποθέωνε τον Πρίντεζη για το νικητήριο του καλάθι κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Λούκα Γιόβιτς, είχε αποθεώσει τον Γιώργο Πρίντεζη, όταν ο δεύτερος είχε πετύχει νικητήριο καλάθι κόντρα στον Παναθηναϊκό, μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο 25χρονος θα αποτελέσει το δίδυμο των αριστερών μπακ των «ερυθρολεύκων» μαζί με τον Φρανσίσκο Ορτέγα, ο οποίος έχει κλείσει εδώ και λίγες μέρες στον Ολυμπιακό. Από την άλλη ο Ραμόν αναμένεται να δοθεί δανεικός, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.