Τα τετ α τετ του Μαρτίνεθ στο Ρέντη

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

©intime

Τα τετ α τετ του Μαρτίνεθ στο Ρέντη

Διονύσης Βερβελές 16:19 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 22.11.2023

Η τριήμερη άδεια, οι διεθνείς και η δύσκολη συνέχεια μπροστά του…

Από τη Δευτέρα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις του στο Ρέντη ο Ολυμπιακός, μετά το τριήμερο ρεπό που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» από σήμερα, Τετάρτη, περιμένει πλέον να αρχίσουν να επιστρέφουν στην ομάδα και οι διεθνείς οι οποίοι ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. 

Αυτές τις πρώτες ημέρες στο Ρέντη ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε κάποια τετ α τετ με ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του. Αυτό το κάνει ο Ισπανός κόουτς έτσι ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του μετά το τριήμερο ρεπό που είχαν και παράλληλα να τους «τσιτώσει» ενόψει των αγώνων που έρχονται για την ομάδα του Πειραιά σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Τους θέλει όλους έτοιμους ο Μαρτίνεθ και αυτό είναι κάτι το οποίο τονίζει συνεχώς στις δηλώσεις του. Είναι πολλά τα παιχνίδια που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός στη συνέχεια και κανείς από τους παίκτες δεν περισσεύει, οπότε θέλει να ξέρει την κατάσταση όλων και παράλληλα να τους έχει και όλους έτοιμους τόσο σωματικά, όσο όμως και ψυχολογικά. 

Έτσι και έχει κάνει ορισμένα τετ α τετ με παίκτες οι οποίοι δεν είχαν φύγει για Εθνικές ομάδες για να τους τονίσει ότι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι ακόμη περισσότερο στις προπονήσεις αυτών των ημερών, διότι ιδιαίτερα απέναντι στον Παναιτωλικό θα υπάρξουν αλλαγές. 

Θα μιλήσει και με όλους τους διεθνείς άλλωστε, για να δει πως αισθάνονται, αν και κάποια πράγματα είναι δεδομένα. Όπως π.χ. ο Ρέτσος θα είναι εκτός λόγω τιμωρίας, ο Ορτέγκα αν θα προλάβει… μισή προπόνηση και ο Ελ Κααμπί επίσης, θα επιστρέψει αρκετά καταπονημένος και χάνοντας περισσότερες προπονήσεις σε σύγκριση με τον Γιόβετιτς που επέστρεψε…