«Φουλάρει για τον Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια ο Ολυμπιακός!»

Μάρκος Αντρέ

i

© Photo by Manuel Queimadelos/Quality Sport Images/Getty Images

«Φουλάρει για τον Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια ο Ολυμπιακός!»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:56 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 06.07.2023

Οι Ισπανοί ισχυρίζονται πως ο 26χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Βαλένθια, Μάρκος Αντρέ, εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η πρώτη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, όπως έχετε διαβάσει μέσα από το Sportal.gr. Οι «ερυθρόλευκοι» τελικά, στέλνουν… κουβά όλες μας τις προβλέψεις και την το μεσημέρι της Τετάρτης (5/7), μπήκαν στο αεροπλάνο για την Αυστρία, χωρίς μεταγραφή! Οι Πειραιώτες όπως έχουμε εξηγήσει, έχουν μπει σε μια άλλη διαδικασία. Δεν θέλουν να κάνουν μεταγραφή υπό… πίεση και μόνο για να μην υπάρχει π.χ. γκρίνια στα social media. Όπως έχει επισημανθεί και σε άλλα άρθρα, ο Αντόνιο Κορδόν είναι ξεκάθαρος, όσον αφορά στο θέμα των μεταγραφών, κινήσεις όχι υπό πίεση, αλλά ουσίας.

Ένα από τα ονόματα που φέρεται να βρίσκονται ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα είναι αυτό του Μάρκος Αντρέ, σύμφωνα με τους Ισπανούς. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «relevo.com», οι Πειραιώτες έχουν κάνει κρούση στη Βαλένθια για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, που δεν θέλει να συνεχίσει στην ισπανική ομάδα.

Επιπλέον, το εν λόγω ρεπορτάζ θέλει τις δύο ομάδες να είναι σε διαπραγματεύσεις, με τις «νυχτερίδες» να έχουν διάθεση να δώσουν το παίκτη. Μάλιστα, φέρεται να επιθυμούν να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς που θα παίζει ανάμεσα στα 2-4 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν ο Μάρκος Αντρέ βρισκόταν περισσότερο στον πάγκο της Βαλένθια, με της οποία της φανέλα κατάφερε να μετρήσει συνολικά 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και να πετύχει 1 γκολ.

Tags: