Ολυμπιακός και Τζόρτζεβιτς: Τι τρέχει πραγματικά;

Ολυμπιακός και Τζόρτζεβιτς: Τι τρέχει πραγματικά;

Διονύσης Βερβελές 21:17 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:20 - 17.06.2023

Η φωτό που ανέβασε ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και τι πραγματικά συμβαίνει…

Έβαλε… φωτιά μια ανάρτηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς το Σάββατο. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, έκανε μια ανάρτηση στα social media που όπως ήταν αναμενόμενο, σήκωσε μεγάλη κουβέντα και διάφορες σκέψεις. Το πρόσωπο του Τζόλε από το πλάι, με το σήμα του Ολυμπιακού στο φόντο. Δεν ήθελε και πολύ, το μυαλό πολλών να τρέξει σε πιθανές συνεργασίες, επόμενη ημέρα και όλα τα σχετικά. 

Tι συμβαίνει με Τζόρτζεβιτς και Ολυμπιακό

Πάμε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο.

Δεν υπάρχει κάτι για Τζόλε και Ολυμπιακό, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Η φωτογραφία αυτή έχει παρελθόν και σημασία. Είναι πριν 14 χρόνια. Για την ακρίβεια, 1η Ιουνίου του 2009, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τότε, ο Τζόλε σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει, ενημέρωσε τους εκπροσώπους Τύπου ότι σταματά το ποδόσφαιρο. Ότι εκεί έκλεινε η καριέρα του. Μέσα σε συγκίνηση είχε πει το «αντίο» ο μεγάλος αρχηγός των «ερυθρολεύκων». 

Πριν από λίγες ημέρες, αυτή η φωτογραφία με αφορμή τη συμπλήρωση των 14 ετών από το τέλος του με την ερυθρόλευκη φανέλα, ήρθε στο προσκήνιο. Του άρεσε πολύ του Τζόρτζεβιτς αυτή η φωτογραφία και έτσι, αποφάσισε να τη μοιραστεί με τους ακόλουθούς του. 

Τίποτα δεν τρέχει έτσι με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον τώρα. Ο Τζόλε ακολουθεί την καριέρα του ατζέντη, έχοντας στο πλευρό του στο γραφείο του, τον Ανδρέα Νινιάδη, έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα, χαρίζοντας μεγάλες στιγμές και αυτός. 

Αυτή είναι η εξήγηση, αυτά είναι τα δεδομένα για τον Τζόρτζεβιτς και μια ανάρτηση που έβαλε… φωτιά. Δεν προκύπτει κάτι άλλο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν και ο Τζόρτζεβιτς τις επαφές του με ομάδες για τους ποδοσφαιριστές του.