Το κλίμα στη Σερβία για το «θαύμα»

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Το κλίμα στη Σερβία για το «θαύμα»

Διονύσης Βερβελές 12:31 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 14.03.2024

Ιδιαίτερα συγκρατημένοι οι «ερυθρόλευκοι» και είναι απολύτως λογικό…

Στη Σερβία βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το βράδυ της Τετάρτης και συγκεκριμένα στο Νόβισαντ, εκεί όπου μένει η ομάδα ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το κλίμα στην ομάδα του Πειραιά είναι ιδιαίτερα συγκρατημένο και είναι αρκετά λογικό αυτό.

Από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ματς ηττήθηκαν με 1-4 από τους Ισραηλινούς στο Καραϊσκάκη, είναι λογικό να μην περιμένουν και πολλά από τον αποψινό αγώνα. Από την άλλη όμως υπάρχει και αυτό το κλίμα το «να δούμε πως θα πάει το παιχνίδι». Αυτή είναι η άποψη που επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, να δει η ομάδα πως θα κυλήσει ο αγώνας και από εκεί και πέρα μέσα σε αυτόν να διεκδικήσει ό,τι μπορεί και φυσικά εάν και εφόσον της το επιτρέπουν οι συνθήκες και η εξέλιξή του.

Τα ίδια πάνω-κάτω λένε και οι ποδοσφαιριστές σε μεταξύ τους συζητήσεις. Ότι επί της ουσίας δεν περιμένουν πολλά γιατί πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα» εάν υπάρξει ανατροπή στο σκορ, αλλά από εκεί και πέρα τα πάντα μπορούν να συμβούν, αρκεί όμως και αυτοί να είναι σε καλή βραδιά.

Ο εγωισμός...

Πάντως ένα στοιχείο το οποίο υπάρχει στον Ολυμπιακό είναι ο εγωισμός. Το είπαν τόσο ο Μεντιλίμπαρ όσο και ο Έσε στη συνέντευξη Τύπου που έγινε το βράδυ της Τετάρτης. Ότι η ομάδα έδειξε πριν τα ματς με Μακάμπι και Παναθηναϊκό ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και μέσα σε λίγα 24ωρα χάθηκαν όλα.

Τώρα όμως θέλουν να το «γυρίσουν» πάλι το κλίμα και να δείξουν ξανά ότι μπορούν να βγάλουν τον καλό τους εαυτό και αυτό είναι που θέλουν να κάνουν απέναντι στους Ισραηλινούς. Έτσι ώστε να γυρίσουν μετά οι «ερυθρόλευκοι» στην Ελλάδα με ό,τι θα έχουν καταφέρει κόντρα στη Μακάμπι και από εκεί και πέρα να δουλέψουν στις δύο εβδομάδες που έχουν μπροστά τους με τη διακοπή για την Εθνική ομάδα.