Αποκάλυψη Βερβελέ στους Baladeros Live: «Ο Ολυμπιακός θα καλέσει Φορτούνη και Καμαρά να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο»

Καμαρά - Φορτούνης

i

© Intime

Αποκάλυψη Βερβελέ στους Baladeros Live: «Ο Ολυμπιακός θα καλέσει Φορτούνη και Καμαρά να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο»

Sportal newsroom 15:10 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 04.09.2023

Στην εκπομπή του Sportal «Baladeros Live», ο Διονύσης Βερβελές αποκάλυψε τις σκέψεις που υπάρχουν στον Ολυμπιακό σχετικά με το μέλλον των Φορτούνη και Καμαρά.

Κώστας Φορτούνης και Μαντί Καμαρά αποτελούν δύο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές σε αυτό το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού. Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετράει ένα αήττητο σερί σε Ελλάδα κι Ευρώπη το οποίο συνδυάζεται και με την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και αυτό οφείλεται και στη σημαντική βελτίωση αυτών των δύο ποδοσφαιριστών.

Με αφορμή την πολύ καλή παρουσία λοιπόν του Κώστα Φορτούνη αλλά και του Μαντί Καμαρά, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Διονύσης Βερβελές, αποκάλυψε στην εκπομπή του Sportal «Baladeros Live» τις σκέψεις που υπάρχουν στη διοίκηση σχετικά με το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών.

«Σε μία κουβέντα που έχει γίνει μεταξύ της διοίκησης του Ολυμπιακού και του προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, συν τον Κορδόν βγήκε πως ο Ισπανός τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους Κώστα Φορτούνη και Μαντί Καμαρά. Σε ότι αφορά τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, παλιά τον βλέπαμε ξενερωμένο να πηγαίνει στα άκρα. Αυτήν την στιγμή το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Ολυμπιακός να φωνάξει και τους δύο και να τους κάνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε την εκπομπή εδώ: