Πάτησε Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Γιόβετιτς

Στέφαν Γιόβετιτς

i

©Intime

Πάτησε Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Γιόβετιτς

Sportal newsroom 12:55 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 04.09.2023

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού έφτασε το πρωί της Δευτέρας (04/09) ο Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος θα περάσει ιατρικά τεστ κι εν συνεχεία θα υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Ο Μαυροβούνιος σέντερ φορ, έφτασε λίγο μετά τις 12:00 στη χώρα μας και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους». Ο Στέφαν Γιόβετιτς αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προλάβουν να δηλώσουν απόψε τον 33χρονο φορ (Δευτέρα 4/9) στη λίστα της UEFA, έτσι ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Europa League.

Από εκεί και πέρα όπως ενημερωθήκατε από το Sportal, ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ την Φιλαδέλφια Ουνιόν για τον Καράνσα. Η ομάδα του MLS είπε «όχι» στις δύο -τουλάχιστον- προτάσεις των Πειραιωτών, ο Καράνσα σκόραρε τα ξημερώματα στο ματς που αγωνίστηκε και οι Πειραιώτες χωρίς την πολυτέλεια χρόνου, στράφηκαν στη λύση του Γιόβετιτς.

Ο Γιόβετιτς μετράει 31 γκολ σε 68 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, ήταν από την αρχή στη λίστα των Πειραιωτών που κοίταξαν βέβαια και άλλες περιπτώσεις. Δεν είναι ψέμα πως ήταν πιο ψηλά οι Μιρ, Καράνσα, αλλά από τη στιγμή που δεν ήταν εφικτό να προχωρήσει η απόκτησή τους, ενεργοποίησαν μια δοκιμασμένη και έμπειρη λύση.